طرز تهیه رشته پلوی مشهدی | آموزش پخت رشته پلوی مشهدی خوشمزه برای 5 نفر
طرز تهیه و آموزش پخت آسان رشته پلوی مشهدی در خانه برای 5 نفر :مواد لازم
ران مرغ ۴ عدد
برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی ۳۰۰ گرم
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز
زعفران آب کرده غلیظ ۴ قاشق سوپخوری
سماق و دارچین به مقدار لازم
روغن مایع و کره ۵۰ گرم
#1
طرز تهیه
ران مرغ را با نمک فلفل و آبلیمو مزه دار کرده با پیاز میگذارم ۴۵ دقیقه بپزد در ۱۰ دقیقه آخر پخت زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم برنج راجوشانده و آخرش رشته را اضافه کرده یکی ۲ دقیقه بعد آبکش میکنیم.
#2
کف قابلمه روغن ریخته یک لایه برنج ریخته ۲ عدد ران گذاشته نیمی از آب مرغ سماق دارچین میپاشیم به همین ترتیب تا آخر روشو بامخلوط برنج میپوشانیم میگذاریم دم بکشد ۱۰ دقیقه آخر کره ۲ قاشق روغن مایع و مقداری زعفران که مقدارش ۱ قاشق است واز زعفران دستور کنار گذاشته بودیم روی برنج میریزیم میتوان از ته دیگ لواش استفاده کرد. سماق دارچین زعفران وآب مرغ غلیظ عطر و طعم خوبی به پلو میدهد حتماً باید آب مرغ غلیظ و مثل سس باشد.