ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

چگونه یک حلوای خوشمزه درست کنیم؟

چگونه یک حلوای خوشمزه درست کنیم؟هر غذایی فنونی دارد که با آموزش و رعایت آن نکات ، می توانید غذای مورد نظر خود را در هر مقیاسی که مدنظرتان هست تهیه کنید . یکی از این غذاها که در عین سادگی ، نکات ریز زیادی دارد تهیه انواع حلواهای چند لایه و با طعم های متفاوت می باشد.

در ادامه چند نکته را خاطر نشان می کنیم که بدون شک کمک بزرگی است برای علاقه مندان به آشپزی...

•استفاده ترکیبی از روغن مایع ، جامد و کره
روغن مایع سبب چرب و نرم شدن بسیار زیاد می شود و قابلیت تزیین با ماسوره را از شما می گیرد . از طرفی استفاده از روغن جامد نیز سبب می شود حلوا در دمای پایین خشک شود. کره بافت بسیار نرم و خوبی به حلوا می دهد اما از آن جایی که روی حرارت به سرعت می سوزد ، استفاده زیاد از آن ، سبب می شود طعم غذای شما تغییر کند.

شربت حلوا
یکی از نکات قابل توجه در این خصوص ، تهیه شهد و یا شربت است که سبب ایجاد بافت نرم می شود . دقت کنید که اگر میزان شربت از حداقل ممکن کمتر باشد سبب خشک و تکه ای شدن حلوا می شود.

معمولا گلاب و باقی مواد معطر را در شربت حل می کنند که بهترین حالت برای تعیین طعم آن می باشد.چگونه یک حلوای خوشمزه درست کنیم؟

رنگ حلوا
علاوه بر مواد افزودنی مانند زعفران و کاکائو ، که در تعیین رنگ بسیار مهم می باشند ، میزان تفت آرد نیز تاثیر بسزایی در این مورد دارد.اگر به دنبال داشتن رنگی روشن در حلوا هستید می توانید مقدار تفت دادن آرد را به حد اقل ممکن برسانید.

الک کردن آرد
این امر در ابتدا و انتهای تفت دادن ، سبب ایجاد بافتی یکنواخت در حلوای شما می شود .آردی که برای این منظور استفاده می شود باید حد اقل رطوبت را داشته باشد .

حرارت شربت و آرد هنگام ترکیب کردن
دو حالت صحیح در این خصوص وجود دارد که اولی آن هم دما بودن این دو می باشد که کار را بسیار راحت می کند. در حالت دوم می توانید شربت سرد را بر روی آرد داغ ریخته و بر روی حرارت بسیار کم به خوبی ترکیب می کنیم.دقت کنید بعد از افزودن شربت ، حلوا در حداقل زمان ممکن بر روی حرارت قرار گرفته شود ، در غیر این صورت سبب خشک شدن و تغییر ساختار آن می شود.

تفت دادن آرد
در بهترین حالت ممکن ، آرد را طی دو مرحله ، قبل و بعد از اضافه کردن روغن به اندازه ای تفت می دهیم که به رنگ حلوای مورد نظر برسیم . برای تهیه حلوای زعفرانی ، میزان تفت دادن آرد به حداقل ممکن می رسد تا رنگ زعفران مشخص شود.

حلوایی که بسیار نرم شده
اگرعلت آن رقت زیاد شهد باشد، باحرارت دادن حلوا مشکل برطرف خواهد شد.اما اگر بخاطر روغن زیاد آن باشد می توان با دستمال های مخصوص کمی از روغن اضافه را گرفت و یا کمی آرد را تفت داد و با روغن خیلی کم حلوای دیگری تهیه نموده و با هم مخلوط کرد.

حلوای چند رنگ
برای تهیه حلوای چند لایه ، ابتدا حلوای روشن تهیه نموده و سپس قبل از افزودن شربت آن را به تعداد طعم ها و رنگ های مورد نظر تقسیم می کنید . سپس از طعم های مرتبط مانند زعفران ، کاکائو،قهوه و ... برای ایجاد رنگ های مختلف استفاده می کنیم. سپس هر کدام از طعم ها را به صورت جدا گانه آماده می کنیم . حلوای روشن را به عنوان پایه در ردیف اول ، داخل ظرفی بدون لبه پهن می کنیم و باقی رنگ ها را تا زمانی که حلوا هنوز داغ است به ترتیب روی هم پهن می کنید و می گذارید خنک شوند.اگر در پهن نمودن جدا گانه آنها با مشکل مواجه شدید، می توانید آنها را جدا گانه داخل نایلن فریزر پهن نموده و سپس لایه ها را با برش یک سمت نایلن ، روی هم قرار دهید.

برای داشتن لبه های منظم و برداشتن راحت تر حلواها ، آنها را پس از سرد شدن برش دهید.

چگونه یک حلوای خوشمزه درست کنیم؟



حلوای مغز دار
برای ایجاد تنوع در طعم و همچنین تزیین روی حلوا ، می توانید از انواع مغزهای خوراکی و بادام و گردو و کنجد استفاده کنید.

حلوای رولی
برای تهیه آن از نان میکادو استفاده می شود . پس از تهیه حلوا ، زمانی که هنوز داغ است ، آن را با ضخامت 4 میلیمتر روی نان پهن کنید. روغن این حلوا سبب می شود نان میکادو نرم شود . در همان دما نان را به صورت رولی پیچیده ، برش می زنید و سپس درون یخچال می گذارید تا خنک شود.اگر نان ضخیم و یا بسیار ترد بود ، می توانیم قبل از پهن کردن حلوای داغ ، روی آن کمی آب بپاشید تا نرم شود.


حلوای برنجی
صرز تهیه آن مانند انواع دیگر حلوا بوده و تنها نکته آن استفاده کمتر از روغن می باشد که علت آن نیز جذب کمتر روغن توسط برنج می باشد.



منبع : نام نویسنده: الهام عیسی پور

خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.