ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

خطرات مصرف لوبیا قرمز و سویا / آموزش صحیح پخت لوبیا قرمز و سویا

خطرات مصرف لوبیا قرمز و سویا / آموزش صحیح پخت لوبیا قرمز و سویابا اینکه حبوبات برای ما بسیارمفید هستند، اما بعضی از آنها را اگر به درستی آماده نکنیم می‌توانند باعث بروزبیماری‌هایی جدی شوند. لوبیا قرمز و سویا در این دسته قرار می گیرند.

بیایید با لوبیا قرمز شروع کنیم.

لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. اما هنگامی که خام باشد، حاوی نوعی پروتئین مضر به نام فیتوهماگلوتینین است.

همان قدر که نوشتن آن سخت است، هضمش نیز دشوار است و اگرلوبیا قرمز خام خوردید، خود را برای درد شدید معده و استفراغ آماده کنید.

خبر خوب این است که با طبخ درست آن می‌توانید از این اتفاق ناخوشایند جلوگیری کنید. نخست لوبیای خام را دستکم به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کرده و بشویید.

لوبیا را با آب تازه به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت بالا بجوشانید، سپس به مدت ۴۵ تا۶۰ دقیقه دیگر نیز با حرارت کم بپزید تا نرم شود.

اگر این کار برایتان دشوار است، بهتراست قوطی کنسرو لوبیای پخته شده را از فروشگاه بخرید.

سویا هم مانند لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان است.

اما شوربختانه سویا نیزدارای یک سم طبیعی (مهار کننده تریپسین) است که هضم غذا را با مشکل رو به رو می‌کند.

برای طبخ صحیح سویا نخست آن را دستکم ۱۲ ساعت در آب خیس کرده، سپس بشویید و بعد درآب تازه به مدت ۱ ساعت با حرارت بالا بجوشانید، آنگاه به مدت ۲ تا ۳ساعت دیگر نیز با حرارت کم بپزید تا نرم شود.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.