ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

خطرات و تاثیرات سلفون و بسته بندی های پلاستیکی بروی مواد غذایی

خطرات و تاثیرات سلفون و بسته بندی های پلاستیکی بروی مواد غذاییبسته بندی های پلاستیکی روشن که برای ایمن نگه داشتن مواد غذایی استفاده می شود خود می تواند برای سلامت شما خطرناک باشد. محققان کشف کرده اند که مواد شیمیایی محصولات پلاستیکی مسئول مجموعه ای از شرایط پزشکی می باشد.

در نتیجه، بسیاری از تولید کنندگان مواد مورد استفاده در محصولات پلاستیکی خود را تغییر داده اند. با این حال، تمام شرکت ها این تغییرات را انجام نداده اند و برخی تنها مواد جایگزینی را که ممکن است تاثیر آنچنانی در حفظ مواد غذایی نداشته باشند جایگزین کرده اند.خطرات سلفون و بسته بندی های پلاستیکی بر مواد غذایی

پلی وینیل کلرید

پلی وینیل کلرید - یا PVC - به طور گسترده ای در تجهیزات پزشکی و اداری اشیا استفاده شده، در فضای باز لباس و به عنوان بسته بندی برای محصولات استفاده می شود. همچنین در بسته بندی های پلاستیکی، ظروف پلاستیکی، نی های نوشیدنی ها و کیسه های فروشگاه مواد غذایی استفاده میشود. بر اساس یافته های انستیتو کشاورزی و همچنین انستیتو اکولوژی آمریکا قرار گرفتن در معرض PVC می تواند منجر به نقائص هنگام تولد، بیماریهای پوستی، سرطان و کری و همچنین مشکلات کبد و طحال شود.

بیسفنول آ

بیسفنول آ که با نام اختصاری بی اچ آ نیز شناخته می شود ترکیبی آلی است و حاوی دو گروه فنول است. این ماده جزو ساختار چندین پلیمری و افزودنی پلیمری مهمی است.
بیسفنول در بسته بندی های پلاستیکی، کیسه های پلاستیکی ساندویچ، ظروف پلاستیکی و قوطیهای سوپ استفاده میشود. بر اساس یافته های کارشناسان محیط زیست، دوز پایین BPA نیز منجر به طیف وسیعی از مشکلات بهداشتی، از جمله نقائص هنگام تولد در مرد و سیستم تناسلی زن در آزمایشهای انجام شده در حیوانات آزمایشگاهی میشود.

گرما و پلاستیک

گرمایش و یا قرار دادن ظروف پلاستیکی در مایکروویو شانس آزاد شدن یا وارد شدن مواد شیمیایی به غذا را افزایش می دهد. کلاگ شواب ((Kellogg Schwab از دانشگاه جانز هاسکینز (مدرسه بهداشت عمومی بلومبرگ)، میگوید قرار دادن مواد غذایی که در تماس با بسته بندی های پلاستیکی هستند در مایکروویو یکی دیگر از منبع بالقوه قرار گرفتن در معرض خطر بیماری است.

تست خانه داری خوب

در یک آزمایش خانه داری خوب چندین برند تجاری از ظروف پلاستیکی، کیسه ها و کیفهای پلاستیکی جمع آوری و برای تست سطح محتوای شیمیایی سمی آزمایش شد. تنها یکی از آنها سطوح پایین BPA و مواد شیمیایی موجود در PVC را داشتند و مابقی سطوح بالاتری داشتند. با این حال، در طول این آزمایش با مواد غذایی شبیه سازی شده، هیچ یک از مواد شیمیایی از بسته بندی های پلاستیکی و یا ظروف دیگر به مواد غذایی شبیه سازی شده منتقل نشدند.


بسته بندی های پلاستیکی ساخته شده از PVC اصلی قابلیت پیوستگی بیشتری دارند، اما به دلیل نگرانی های بهداشتی، برخی از تولید کنندگان رو به PVC مناسب برای مواد غذایی آورده و بعضی از LDPE (پلی اتیلن سبک) استفاده میکنند. با این حال برخی آزمایشات نشان داده است که پی وی سی خیلی بهتر با مواد پیوسته شده اما از نفوذ آب و هوا به داخل ظرف غذا جلوگیری کمتری میکند. اما LDPE به خوبی چسبیده نیست، اما نفوذ ناپذیر می باشد.


خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.