آموزش پخت و طرز تهیه نان آجیلی خوشمزه برای 6 نفر
آموزش پخت و طرز تهیه نان آجیلی خوشمزه برای 6 نفرآماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت
مواد اولیه : برای 6 نفر
کره : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱۵۰ گرم
کشمش طلایی و قرمز : ۲۵۰ گرم
بادام پودر شده : ۱۰۰ گرم
آرد : 450 گرم
شیر : ۲۰۰ میلی لیتر
میوه شکری : ۵۰گرم
خمیرمایه : ۷ گرم
نمک : یک دوم قاشق چای خوری
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال ۳ قاشق سوپ خوری
*میوه شکری یا چیپس میوه را می توان از آجیل فروشی ها تهیه کرد.
طرز تهیه
ابتدا شیر ولرم، یک قاشق چایخوری از شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا عمل آید.
مابقی شکر، آرد. وانیلی، نمک، خمیرمایه عمل آمده، تخم مرغ هاوکره را مخلوط کرده، با مفتول دستی یا دور کند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا دانه های شکر حل شود در این مرحله آب پرتقال را با کشمش ها مخلوط می کنیم تا نم دار شود.
سیسی پودر بادام را به همراه کشمش ها و بعد میوه های شکری یا یرگه های زردآلو یا انواع مغزها بسته به ذاءقه ما دارد به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم. مواد داخل ظرف را به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت، خمیر را به شکل دلخواه قالب میزنیم و روی آن زرده تخم مرغ و زعفران می مالیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم روی نان باید طلای شود وداخل ان نیز خمیری نباشد برای فهمیدن این که داخل نان ها پخته شده داخل انها را با یک خلال تست کنید اگر مواد به خلال بچسبد ینی اماده نیست و در غیر اینصورت نان های ما اماده هستند .
**نوش جان
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
اجاره هیلتی، راه حلی مقرون به صرفه و ایدهآل برای پروژههای شما
ارزان ترین دوچرخه ۲۶ بازار (لیست قیمت جدید)
مقایسه ساید بای ساید اسنوا با ایکس ویژن (کدام یخچال بهتر است؟)
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.