طرز تهیه پیتزا برگر | دستو پخت پیتزا برگر در خانه
پیتزا برگر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه بین المللی است که به عنوان پیش غذا سرو می شود، در واقع پیتزا برگر یک ترکیب جالب از پیتزا و همبرگر است که اغلب به شکل فینگرفود تهیه و سرو میشود و تقریبا شبیه به چیزبرگر است. طرز تهیه پیتزا برگر ( Pizza Burger ) بسیار آسان است و زمان زیادی از شما نمیگیرد. میتوانید از خمیر پیتزا برای زیر و روی همبرگر استفاده کنید و وسط آن گوشت و سایر مواد را قرار دهید یا خمیر پیتزا را در قالب مافین بگذارید و قالب بزنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
سوسیس: ۱ عدد (در صورت تمایل میتوانید از پپرونی استفاده کنید.)
فلفل دلمه ای: نصف فلفل
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه و روغن: به میزان کافی
#1
طرز تهیه
ابتدا گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه ریخته و پیاز را که رنده شده و آب اضافی آن گرفته شده به گوشت اضافه می کنیم. (میتوانید از مخلفات دیگر مثل سیر و جعفری نیز به سلیقه خود استفاده کنید.)
گوشت را با افزودنیها مخلوط کنید و ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند. سپس با آنها برگرهای کوچک درست کنید
کمی روغن در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت قرار می دهید و بگذارید تا روغن داغ شود.
برگرهای کوچک را در تابه بگذارید و دو طرف برگرها را به طور کامل سرخ کنید.
برگرهای سرخ شده را کناری بگذارید
سوسیس ها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و به کنار بگذارید.
خمیر پیتزا را با قطر نیم سانتی متر، با کاتر گرد یا پیاله ماست خوری به شکل گرد، قالب بزنید.
خمیر های قالب زده را داخل قالب مافین قرار دهی، سپس کمی پنیر پیتزا (یا موزارلا) و چند حلقه سوسیس کف خمیر قرار دهید.
حالا یک عدد برگر کوچک را روی مواد گذاشته و بعد دوباره کمی پنیر پیتزا روی برگر بریزید.
در نهایت لبه های خمیر را در وسط آن جمع می کنیم و فشار می دهیم تا به هم بچسبند.
وقتی خمیر را بستیم مقداری پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای روی خمیر میریزیم.
تمام خمیرها را در قالب مافین به همین شکل آماده میکنیم.
قالبهای مافین را درون فر (که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پیتزا برگرها بپزند.
Yields: 4 servings
Prep Time: 0 hours 10 mins
Total Time: 0 hours 30 mins
Ingredients
1 lb. ground beef
2cloves garlic, minced
1/4 c.freshly chopped parsley
Kosher saltFreshly ground black pepper
2 tbsp.vegetable oil
2 1/2 c.marinara, divided
4 slices mozzarella
12 pepperoni slices
4 Kaiser rolls (or hamburger buns)
2 tbsp. melted butter
2 tsp. garlic powder
1 tsp. Italian seasoning
1/4 c. freshly grated Parmesan
Directions
Preheat oven to 350°. In a medium bowl, combine ground beef, garlic and parsley and mix with spatula until just combined. Using your hands, form 4 equally-sized patties; season both sides with salt and pepper.
Heat oil in a large skillet over medium-high heat. Add burgers and cook, 4 to 5 minutes for medium. Flip patties, then immediately pour 2 cups marinara around them in pan. Reduce heat to medium-low and simmer for another minute, then top each with cheese and pepperoni slices. Cover pan and cook until cheese is melty and burger is cooked to your liking, about 3 minutes more.
Meanwhile, make garlic buns. Brush melted butter on inside of each half of the rolls and sprinkle with garlic powder, Italian seasoning, and Parmesan. Bake until golden, about 10 minutes.
Spread remaining 1/2 cup marinara on bottom buns followed by cooked burgers and the top bun halves.
delish.com