آموزش پخت شیرینی خرمایی لبنانی / راهنمای ساده پخت در خانه برای 4 نفر
مأمول نام یک نوع شیرینی خرمایی لبنانی است که طرز تهیه نسبتاً آسانی دارد، در ادامه با آموزش پخت این شیرینی آشنا شوید :
مواد لازم:
2 فنجان آرد سمولینا
یک فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری بذر درخت آلبالوی تلخ یا محلب
½ نمک قاشق چایخوری
1 فنجان کره مایع
5 قاشق غذاخوری شیر
2قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری خرمای خشک
4 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا بیشتر در صورت نیاز
2 فنجان آرد سمولینا
یک فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری بذر درخت آلبالوی تلخ یا محلب
½ نمک قاشق چایخوری
1 فنجان کره مایع
5 قاشق غذاخوری شیر
2قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری خرمای خشک
4 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا بیشتر در صورت نیاز
دستورالعمل پخت:
#1
آرد سمولینا ، آرد همه منظوره ، بذر درخت آلبالوی تلخ یا محلب و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره را هم داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید خمیر در دمای اتاق ، 8 ساعت بماند.
#2
شیر را درون یک کاسه پیرکس در مایکروویو بگذارید و تا 15 ثانیه گرم کنید. آن را در شکر و مخمر (یا خرمای خشک) هم بزنید تا حل شود و کف کند.
#3
مخلوط مخمر و آب شکوفه نارنج را روی خمیر بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس خمیر را بر روی یک شکل پهن کنید. باید شکل خود را بدون ترک خوردگی نگه دارد. در صورت نیاز شیر یا شکوفه پرتقال بیشتری اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه همانطور بماند.
#4
فر را تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. هر طور که خواستید خمیر را برش دهید و تکه تکه داخل فر بگذارید.
#5
پس از پخت کامل ، قند پودر شده را روی کوکی ها و یا همان شیرینی لبنانی بریزید.