طرز تهیه شیرینی کشمشی | آموزش پخت شیرینی کشمشی در توستر
آموزش پخت سریع و راحت شیرینی کشمشی در توستر یا فر در خانه برای 4 نفر :مواد لازم
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر پودر شده
۳ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم روغن جامد یا کره
۷۰ تا ۱۰۰ گرم کشمش
وانیل مقداری
۱/۲ ق چ بکینگ پودر
#1
طرز تهیه
آرد و بکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
کشمش ها رو شسته و خشک کردیم و با مقداری آرد مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم (اینکار برای اینه که کشمش ها ته نشین نشن)
کف سینی کاغذ روغنی میزاریم و اندازه یه قاشق مرباخوری یا با قیف با فاصله ۴سانت از هم رو سینی میزاریم (اگه میخواین روی شیرینی ترک برداره یکم پودر قند روش الک کنید). سینی رو توی فر از قبل گرم شده با ۱۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه و یا توی توستر با ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا شیرینی ها زیرش طلایی بشه. برای من طلایی نشد اما تست کردم خوب پخته بود و درشون اوردم از سینی جدا کردم.
من چون اولین بار درست میکردم با نصف مواد درست کردم اما دفعه بعد حتما بیشتر درست میکنم از بیرونی ها خوشمزه تر بود حتی.
نوش جان
image : Inspired Taste