آموزش پخت شیرینی کشمشی بدون فر
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینیهای خشک و سنتی ایرانی است. در این نوع شیرینی آرد، روغن، شکر، کشمش قرمز ریز و تخم مرغ به کار میرود.شیرینی کشمشی به دلیل پایین بودن قند و شکر آن و همچنین مورد استفاده شدن کشمش در داخل شیرینی کشمشی، طرفدار زیادی داشته و اکثرا مورد استفاده عموم جامعه ایران است.
مواد لازم
2 پیمانه آرد
1 لیوان پودر شکر
2 عدد تخم مرغ
150 گرم کره
1 لیوان کشمش
1 ق م بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری وانیل
#1
طرز تهیه
ابتدا کره را آب کره با پودر شکر 3 دقیقه هم زده
سپس دونه دونه تخم مرغ اضافه کرده با شکر و کره مخلوط کرده
کم کم آرد الک شده و وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و در پایان کشمش را میریزم.
در مایتابه کاغذ روغنی گذاشته کمی در آن را میذاریم تا گرم شود و با قاشق داخل کاغذ روغنی ریخته.زیر تابه شعله پخش کن بذارید
طلایی که شد بردارید با کاغذ بذارید کنار همه را کمی که یخ کرد بردارید از کاغذ روغنی که خورد نشود. نوش جان
image : Modern Honey | تهیه شده توسط میترا