آموزش گام به گام و طرز تهیه شیرینی کنجدی در خانه
شیرینی کنجدی از شیرینی های سازگار با روزهای سرد است. کنجد خوراکی گرمی است که مصرف آن در فصل زمستان تا حد زیادی باعث تعدیل دمای بدن می شود. این نوع شیرینی در واقع همراه با وعده صبحانه یا به صورت میان وعده میل می شود. در طرز تهیه شیرینی کنجدی همراه ما باشید.
آرد: ۱۰۰ گرم
هل: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
کنجد: ۵۰ گرم
پودر شکر: ۳۰ گرم
هل: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
کنجد: ۵۰ گرم
پودر شکر: ۳۰ گرم
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
در ابتدا کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و هل را به وسیله هم زن یک یا دو دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد بیکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و خمیر حاصله را کاملا ورز میدهیم و گلولههای کوچکی از خمیر درست میکنیم و با دست آن را به شکل بیضی در میآوریم و داخل کنجد می غلطانیم و درون فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
در ابتدا کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و هل را به وسیله هم زن یک یا دو دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد بیکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و خمیر حاصله را کاملا ورز میدهیم و گلولههای کوچکی از خمیر درست میکنیم و با دست آن را به شکل بیضی در میآوریم و داخل کنجد می غلطانیم و درون فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.