آموزش پخت آدانا کباب | طرز تهیه آدانا کباب | دستور پخت کباب آدانا برای 4 نفر
آدانا کباب (انگلیسی: Adana kebabı) (محاورهای: قیما کباب) یک کباب دراز لول شده با گوشت چرخکرده دستی است، که بر سیخهای آهنی پهن قرار داده میشود و بر یک منقل سرباز، پر از زغال چوب سوزان، کباب میشود. این کباب به نام آدانا پنجمین شهر بزرگ ترکیه نامگذاری شده و در اصل به عنوان «قیما کباب» یا قیما، در آدانا-مرسین در جنوب شرقی ترکیه، نامگذاری شدهاست.عکس آدانا کباب کباب معروف ترکی | Adana Kebab (Ground Lamb Kebab)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
این غذا خیلی خوشمزه هست ولی من کمی متفاوت درست کردم مثلا برای کبابها، گوشت رو روی سیخ چوبی یا فلزی سیخ میزنند و روی زغال میپزن یا سرخ میکنند من اینکارو نکردم فقط به گوشت با دست شکل دادم و در تابه سرخ کردم . چون طرز تهیه هونکار بیندی رو در پستهای قبلی گفتم الان فقط طرز تهیه آدانا کباب رو توضیح دادم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱/۲ دسته کوچک جعفری
۱/۴ فلفل دلمه ای
۲ ق غ خ رب گوجه فرنگی
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز بزرگ
فلفل سیاه و پاپریکا و نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز تند به مقدار لازم
#1
طرز تهیه
در اول توضیح بدم که خود ترکها از رب فلفل استفاده میکنند ولی من نداشتم به خاطر همین برای رنگش از رب گوجه و برای طعمش از فلفل تند استفاده کردم.
اول از همه پیاز و فلفل دلمه ای رو رنده کردم و آبشو گرفتم. بعد گوشت و ۱ ق غ خ رب گوجه و کمی فلفل سیاه و فلفل قرمز تند و پاپریکا زدم و تخم مرغ و جفری خرد شده رو اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل کیسه فریزر شکل دادم و سرخ کردم
#2
بعد در روغن باقی مونده از سرخ کردن کبابها (روغن گوشت) ۱ ق غ خ رب گوجه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و نمک زدم و رب رو خوب سرخ کردم. کمی حدود ته استکان آب اضافه کردم (اختیاری) گذاشتم یکم سس غلیظ بشه بعد کبابها رو داخل سس گذاشتم ۱ دقیقه بعد خاموش کردم.
برای سرو اول خوراک بیندی رو بریزید و بعد کبابها رو روش بچینید از سس روی کبابها بریزید. آماده هست.نوش جان.
برای سرو اول خوراک بیندی رو بریزید و بعد کبابها رو روش بچینید از سس روی کبابها بریزید. آماده هست.نوش جان.
Adana kebabı[2][3] (colloquially known as Kıyma kebabı[1]) is a long, hand-minced meat kebab mounted on a wide iron skewer and grilled on an open mangal filled with burning charcoal. The culinary item is named after Adana, the fifth largest city of Turkey and was originally known as the "Kıyma kebabı" (lit: minced meat kebab) or Kıyma in Adana-Mersin and the southeastern provinces of Turkey.