آموزش پخت مربای پوست نارنج | طرز تهیه مربای پوست نارنج
مواد لازم
خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر یک کیلو
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
#1
طرز تهیه
خلال نارنجها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود.
شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
مربا (لیست جدید)
موارد بیشتر...