آموزش پخت مربای پوست پسته | طرز تهیه مربای پوست پسته
آموزش پخت مربای پوست پسته | طرز تهیه مربای پوست پسته در خانه به روش ساده :مواد لازم
پوست خشک پسته نیم کیلو
شکر یک کیلو
وانیل یک قاشق چایخوری سر صاف
خلال پسته ۱۵۰ گرم
آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
آب ۳ تا ۴ لیوان
#1
طرز تهیه
اگر پوست پسته خشک باشد آن را ۲ تا ۳ بار می جوشانیم تا پخته شود و تلخی آن گرفته شود. سپس در آبسرد به مدت ۵ ساعت میگذاریم و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض میکنیم در مورد پوست پسته تازه جوشاندن بستگی به پخت آن دارد اگر زود پخته شد کمتر می جوشانیم و در آب سرد برای چند ساعت میگذاریم تا تلخی آن کاملا گرفته شود. شکر و آب را در قابلمه میریزیم. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را میریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید. در آخر کار آبلیمو و گلاب و خلال پسته و وانیل را هم افزوده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم میزنیم و زیر حرارت را خاموش میکنیم. تا خنک شود
#2
مواد لازم
پوست پسته تازه ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو نصف استکان
گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان
خلال پسته ۱ فنجان
طرز تهیه
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد میریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف میکنیم. شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پستهها را در شربت میریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه میکنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم مربا خنک شود.
مربا (لیست جدید)
موارد بیشتر...