آموزش پخت مربای شقاقل خوشمزه خانگی برای 6 نفر
مربای شقاقل از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
زمان پختن : ۹۰ دقیقه
ملیت : غذای ایرانی
مناسب برای : ۶ نفر
وعده غذایی : صبحانه
ملیت : غذای ایرانی
مناسب برای : ۶ نفر
وعده غذایی : صبحانه
مواد لازم :
شقاقل : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلوگرم
شقاقل : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلوگرم
برای تهیه این مربا لازم است تا شقاقل ها را ۲ تا ۳ روز در آب خیس کنید و در در این میان آب آن ها را چندین بار عوض کنید(هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، بهتر است).
بعد از این مدت، پوست آن ها را گرفته، به شکل مورد نظر خرد کنید و آن ها را برای ۲ ساعت در قابلمه ای از آب جوش بپزید. بهتر است که در میان پخت، آب قابلمه را هم یک بار عوض کنید.
بعد از پخت، آن ها را دوباره برای ۲ روز دیگر در آب خیس کنید (و حتما آب آن ها را چند بار عوض کنید).
بعد از تمامی این مراحل، برای پخت نهایی مربا، شکر را در قابلمه ریخته و به اندازه ای آب به آن اضافه کنید تا یک بند انگشت بالاتر از سطح شکر باشد. آن ها را بجوشانید.
شقاقل ها را به آن ها اضافه کرده و بگذارید تا برای حدود یک ساعت و نیم بپزد.
در پایان در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و هل به مربا اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.
بعد از این مدت، پوست آن ها را گرفته، به شکل مورد نظر خرد کنید و آن ها را برای ۲ ساعت در قابلمه ای از آب جوش بپزید. بهتر است که در میان پخت، آب قابلمه را هم یک بار عوض کنید.
بعد از پخت، آن ها را دوباره برای ۲ روز دیگر در آب خیس کنید (و حتما آب آن ها را چند بار عوض کنید).
بعد از تمامی این مراحل، برای پخت نهایی مربا، شکر را در قابلمه ریخته و به اندازه ای آب به آن اضافه کنید تا یک بند انگشت بالاتر از سطح شکر باشد. آن ها را بجوشانید.
شقاقل ها را به آن ها اضافه کرده و بگذارید تا برای حدود یک ساعت و نیم بپزد.
در پایان در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و هل به مربا اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.