آموزش پخت مربای پوست پرتقال | طرز تهیه مربای پوست پرتقال
آموزش پخت مربای پوست پرتقال | طرز تهیه مربای پوست پرتقال در خانه به روش ساده :مارمالاد پرتقال | Orange marmalade
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
شکر نیم کیلو
پوست پرتقال ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب دو لیوان
#1
طرز تهیه
قسمت سفیدیهای پوست پرتقال را جدا کرده و خلال میکنیم. پوست پرتقالها را در آبجوش ریخته و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش میکنیم. این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار میکنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با ۲ لیوان آب حل و روی حرارت میگذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و میگذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه میکشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه میدهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند.
مربا (لیست جدید)
موارد بیشتر...