طرز تهیه ترشی تره | دستور تهیه ترشی تره برای 4 نفر
ترشی تره نوعی خورش است که در گیلان و مازندران طبخ میشود.عکس ترشی تره | Torshi Tareh (Persian Sour Herb Stew With Marbled Eggs)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
*این خورشت یکی از غذاهای بسیار خوش طعم و محلی شمالی ترش تره میباشد. در استان گیلان این غذا به همراه کته ماهی یا کولی سرو میشود.
مواد لازم
اسفناج یک کیلو
سبزی مخلوط (شوید، گشنیز، نعناع و جعفری) ۵۰۰ گرم
سیر یک یا دو بوته
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
روغن یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
رب نارنج به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
#1
طرز تهیه
همهٔ سبزیها را با سیر میکوبیم و با سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم. بعد اسفناج را درشت خرد کرده درون مایه میریزیم و میگذاریم اسفناج کاملاً بپزد. سپس آرد برنج را در کمی آب سرد حل کرده و آن را به مایه افزوده و هَم میزنیم. این خورش باید به سفتی یک آش معمولی باشد. بعد از آماده شدن آب نارنج اضافه میکنیم. سپس تخممرغها را در ظرفی شکسته و کمی نمک میزنیم و در پایان طبخ داخل خورش میریزیم و هم میزنیم. بعد از یکی دو جوش، خورش آمادهاست.