ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه آش گوجه فرنگی | دستور پخت 3 نوع آش گوجه فرنگی خوشمزه

طرز تهیه آش گوجه فرنگی | دستور پخت 3 نوع آش گوجه فرنگی خوشمزه

آش گوجه فرنگی یکی از آش های جالب و همین طور عجیبی ست که از انواع آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات آش شامل تره، جعفری، گشنیز و نعناع و حبوبات چون لپه و برنج و گوجه فرنگی و روغن و نمک و فلفل استفاده می‌شود، می‌توان به این آش هم کوفته ریزه اضافه کرد. این آش با نعناع داغ تزئین و میل می‌شود.
فهرست انواع آش | آموش پخت انواع آش ایرانی

مواد لازم برای آش گوجه فرنگی همدان


سبزی (جعفری، نعنا، تره) ۵۰۰ گرم
برنج ۱۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۷۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نعناع داغ برای تزئین
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
#1

طرز تهیه گوجه فرنگی همدان


۱. پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می‌افزاییم، مخلوط می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته‌شود. سپس رب‌گوجه را اضافه می‌کنیم و باز کمی تفت می‌دهیم. ۲. لپه و برنج را پاک‌کرده و می‌شوئیم. روی پیازها ۲ لیتر آب می‌ریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا مواد کاملاً بپزند. ۳. سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را هم شسته و خرد می‌کنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجه‌ها را در آن می‌ریزیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بی‌اندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. وقتی آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین می‌کنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای آش گوجه فرنگی با لپه و گوشت


پیاز : سه عدد
روغن: سه قاشق سوپ خوری
لپّه: سه قاشق سوپ خوری
برنج: نیم کیلو
نمک و فلفل: به مقدار کافی
سبزی آش: یک کیلو
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
گوجه فرنگی: دو کیلو
نعناع خشک: یک قاشق سوپ خوری
#2
طرز تهیه

یکی از پیازها را خرد کرده در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود. شش هفت لیوان آب داغ، لپه، برنج، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه بپزد. سپس گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده به صورت گلوله‌های کوچکی در آورده و در آش بریزید. سبزی‌ها را خرد کرده و به آش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و لعاب دهد، سپس گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده داخل آش بریزید. نعناع را در روغن سرخ کنید و هنگامی که آش آماده شد رویش ریخته و میل نمائید.
مواد لازم برای آش گوجه با آب غوره و لوبیا

برنج: یک پیمانه
لوبیا چیتی: دو پیمانه
آب: یک لیتر
تره و جعفری خرد شده: یک کیلو
آب گوجه فرنگی: یک لیتر
پیاز داغ: یک پیمانه
زرد چوبه: یک قاشق غذاخوری
نعناع خشک: صد گرم
آب غوره: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
#3
طرز تهیه

برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید. لوبیا را بپزید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر بریزید و آب و تره و جعفری خرد شده و لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد. پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعناع خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید. دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.
Ingredients:
Serves 6

5 large tomatoes, peeled, chopped
1/2 cup basmati rice, rinsed
1 large onion, chopped
3 garlic cloves, finely chopped
1 bunch parsley, chopped
1 bunch chives or scallion, chopped
A handful of basil, roughly chopped
1 tablespoon tomato paste
1/2 teaspoon turmeric
A pinch of red pepper
Salt and pepper to taste
Vegetable oil/olive oil
Juice of 1 lime or 1-2 tablespoons abghooreh (sour grape juice)

For کوفته قلقلی Koofteh Ghelgheli - Meatballs

1/2 pound ground beef or lamb
1 small onion, grated
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper

Method:

In a bowl combine beef, onion, salt and pepper, shape into mini meatballs. Place on a large plate and set aside.
Bring a pot of water to a boil. Cut an "x" in the bottom of each tomato with a sharp knife. Place the tomatoes in the boiling water and cook for a minute or two. Remove from the pot, allow to cool and peel the skins. Chop or grate the tomatoes on a box grater. Remove the seeds if you prefer.
Add 3 tablespoons of oil to a pot, saute chopped onions over medium-high heat until the onions become translucent. Add turmeric, stir and add the chopped garlic. Saute for a couple of minutes.
Stir in the tomato paste and cook for 2-3 minutes before adding the tomatoes. Cook for 5 minutes.
Add the rice, parsley, scallion, basil, 1/2 teaspoon salt, 1/2 teaspoon pepper and a pinch of red pepper.
Add six cups of water, stir, bring to a boil, add the meatballs, reduce the heat, cover and cook over low heat for 45-50 minutes. Periodically, stir the soup and add a little water if needed.
Taste and adjust the seasoning with salt and pepper. Add lime juice/verjuice just before serving.

Serve hot with fresh herbs and warm bread.

Note:

For a vegetarian version of this soup, you can make it without the meatballs.
For a lighter soup, you can reduce the amount of rice to 1/4 of a cup.
You can drizzle نعنا داغ nana dagh (fried dried mint) on top.

Enjoy!
image : turmericsaffron.blogspot.com
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
قیمت موتورهای دوکاتی 2024 (لیست قیمت جدید به تومان)
سفر با قطار به قشم! (هزینه تور قشم امسال چقدر است؟)
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)

ثبت نظر شما