آموزش پخت آش شیر | طرز تهیه آش شیر | دستور پخت برای ۴ تا ۶ نفر
آش شیر یکی از غذاهای محلی استان مرکزی و یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز است.مواد لازم
شیر: یک لیتر
گندم پوست کنده: ۳۰۰ گرم
نخود: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کشمش بیدانه، گردو، بادام: جهت تزیین
#1
طرز تهیه
گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعابدار شود.
سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
#2
آش شیر اراکی ها :
این آش از ترخینه شیر (گندم که در شیر پخته شده و بعد خشک شده است) تهیه میشود. مواد دیگر آن، سیب زمینی، پیاز داغ، نمک و زردچوبه است. این خوراک بیشتر به عنوان صبحانه مصرف میشود و با نان خورده میشود.
این آش از ترخینه شیر (گندم که در شیر پخته شده و بعد خشک شده است) تهیه میشود. مواد دیگر آن، سیب زمینی، پیاز داغ، نمک و زردچوبه است. این خوراک بیشتر به عنوان صبحانه مصرف میشود و با نان خورده میشود.
Ash-e Shir is made from wheat, milk, walnuts, and raisins, and provides a delicious and nutritious dish for fasting for long hours licked by eating and drinking. Of course, besides this, you can also eat candies Ah, Koofteh and Dolme in this month too.