ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت (طرز تهیه) ســـوپ پیاز در خانه برای 4 نفر / 3 دستور پخت متفاوت

آموزش پخت (طرز تهیه) ســـوپ پیاز در خانه برای 4 نفر / 3 دستور پخت متفاوت

سوپ پیاز نوعی سوپ است که در آن پیاز خلال نازک شده و در کره به آرامی سرخ می‌شود. هنگامی که سوپ به رنگ طلایی در آمد کنسومه یا آبگوشت (Broth) یا جایگزین آن قرص گوشت را افزوده به آن مزه داده می‌شود. سوپ در یک ظرف مقاوم به حرارت ریخته می‌شود و بر روی آن یک برش نازک نان فرانسوی قرار گرفته و بر روی نان پنیر رنده شده و در فر پخته می‌شود.

دستور شماره یک

مواد لازم :


قرص عصاره گوشت یک عدد
پیاز درشت یک عدد
کره ۱۵ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نان فرانسوی دو تکه
آب ۳ پیمانه
سوپ پیاز فرانسوی
پیاز نصف کرده سپس آن را نازک خلال می‌کنیم.
پیاز را داخل بشقاب مقاوم به حرارت پهن کرده در داخل مکروویو بدون پوشاندن ظرف با حرارت ۵۰۰ درجه می‌پزیم.
پیاز را از مکروویو خارج کرده با دستمال آشپزخانه آب اضافه آن را می‌گیریم.
در قابلمه‌ای کره را ذوب کرده پیاز را تا به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید در حدود ۲۰ دقیقه سرخ می‌کنیم گاهگاهی پیاز را بهم می‌زنیم.
آب و قرص عصاره گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کرده در حدود ۱۰ دقیقه تا پیاز نرم شود می‌پزیم. نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. سوپ را در یک سوپخوری مقاوم به حرارت می‌ریزیم نان فرانسوی را ۵ میلیمتر بریده روی سوپ قرار می‌دهیم روی نان را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم سوپ را در فر قرار داده تا رنگ پنیر کمی تیره شود در حدود ۱۰ دقیقه حرارت می‌دهیم.

دستور شماره دو

مواد لازم :


کره :۲ قطعه
پیاز: ۳ عدد
آرد :۱۰۰ گرم
آب :۳ پیمانه
نمک و فلفل زرد چوبه: ۱ قاشق
آب دو عدد لیمو
شکر ۲ قاشق
نعناع خشک ۱ قاشق
دارچین نصف قاشق
تخم مرغ :۲ عدد
سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)

چگونگی پخت:

کره را درون ظرفی می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره‌ها می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا طلا یی شوند. آرد را به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم و می‌گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برای ۱۰ دقیقه با حرارت آرام بپزد. سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می‌ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می‌داریم. تخم مرغها را به سوپ اضافه می‌کنیم. این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می‌شود.

دستور شماره سه

مواد لازم :


ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار
۱ آب گوشت و سبزیجات ۶ پیمانه
۲ پیاز درشت ۴ عدد
۳ سس سفید ۲ پیمانه
۴ پنیر هلندی ۱۰۰ گرم
۵ نان تست کمی

پیازها را چهار تکه کرده با آب و نمک می‌پزیم.
پیاز را داخل همزن ریخته یا از الک گذرانده تا صاف شود.
پیاز صاف شده را با سس سفید به آبگوشت اضافه می‌کنیم تا باهم گرم شوند قبل از جوش آمدن شعله را خاموش می‌کنیم. در آخر پنیر رنده شده را اضافه کرده و در سوپ را بسته تا پنیر ذوب شود.
در صورت تمایل سوپ را با نان تست شده تزیین می‌کنیم.

French onion soup (French: soupe à l’oignon ) is a type of soup usually based on meat stock and onions, and often served gratinéed with croutons and cheese on top of a large piece of bread. Although ancient in origin, the dish underwent a resurgence of popularity in the 1960s in the United States due to a greater interest in French cuisine. French onion soup is usually served as a starter.

History

Onion soups have been popular at least as far back as Roman times. Throughout history, they were seen as food for poor people, as onions were plentiful and easy to grow. The modern version of this soup originates in Paris, France in the 18th century, made from beef broth, and caramelized onions. Marie Julie Grandjean Mouquin (November 8, 1835 – March 26, 1925), wife of the famous restaurauteur Henri Marc Mouquin (October 11, 1837 – December 24, 1933) is credited as introducing Onion Soup into the USA in 1861. It is often finished by being placed under a grill in a ramekin with croutons and Comté melted on top. The crouton on top is reminiscent of ancient soups (see history of soup).

Preparation

Recipes for onion soup vary greatly:

Though the liquid is usually meat stock, it may be simply water. Milk may be added. It may be thickened with eggs or flour. It may be gratinéed or not.

Generally, recipes specify that the onions should be cooked slowly, becoming caramelized. Brandy or sherry is added at the end. The soup base is often topped with a slice of bread (a "croute" or "crouton").

For the gratinéed version, the croute is topped with cheese and broiled or baked. The soup is then immediately served in the bowl or ramekin in which it was broiled (or, outside the United States, grilled), baked, or—in family-style—immediately transferred to individual serving bowls via a ladle.

Alternative names

Some alternative names for the soup include:

Soupe à l"oignon à la Parisienne
Gratinée Parisienne
Gratinée des Halles
Gratinée Lyonnaise
Soupe à l"oignon Lyonnaise
Soupe à l"oignon Gratinée
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
قیمت موتورهای دوکاتی 2024 (لیست قیمت جدید به تومان)
سفر با قطار به قشم! (هزینه تور قشم امسال چقدر است؟)
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)

ثبت نظر شما