آموزش پخت آش دوغ کرمانشاهی | طرز تهیه آش دوغ کرمانشاه | دستور پخت برای 5 نفر
آموزش پخت آش دوغ کرمانشاهی | طرز تهیه آش دوغ کرمانشاه | دستور پخت برای 5 نفر :مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی (تره ٫ اسفناج ٫ گشنیز و جعفری) خرد شده ۲ پیمانه
دوغ بی نمک و غلیظ یک و نیم الی ۲ لیتر
نمک و زردچوبه به میزان لازم
پیاز و سیر سرخ شده برای تزیین
نعناع سرخ شده برای تزیین
#1
طرز تهیه
یکی دیگر از آشهای شهر کرمانشاه بخصوص در فصل بهار آش دوغ میباشد. بعضی آن را آش ماست هم میگویند و به جای دوغ از ماست استفاده میکنند.
برنج ولپه را با آب بپزید. دوغ را روی حرارت گذاشته و مدام به هم بزنید در غیر این صورت دوغ بریده میشود. تا زمانی به هم زدن را ادامه دهید که به جوش بیاید.
#2
دوغ نباید ترش و یا شور باشد. کمی که دوغ غلیظ شد لپه و برنج را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود در اواخر طبخ سبزی را اضافه کنید. گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک وزردچوبه خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی ریز در آورده و در آب جوش انداخته تا پخته شود. نیمی از کوفتهها را در آش بریزیدو نیمی دیگر را برای تزیین نگه دارید وقتی آش قوام لازم را پیدا کرد شعله را خاموش و در ظرف بریزید.