آموزش پخت آش دوغ قزوینی | طرز تهیه آش دوغ قزوینی | دستور پخت برای 5 نفر
آموزش پخت آش دوغ قزوینی | طرز تهیه آش دوغ قزوینی | دستور پخت برای 5 نفر :مواد لازم
لوبیا چیتی
نخود
لوبیا قرمز
برنج
سبزی آشی
پیاز داغ
سیر
نعنا داغ
آویشن
گوشت قلم به همراه آب آن
سیر خام
دوغ (نوعی ماست چکیده به همراه نمک)
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه (به مقدار دلخواه)
#1
طرز تهیه
گوشت قلم را با پیاز، فلفل و زردچوبه میپزیم و بعد از پخته شدن نمک زده و رشته رشته میکنیم. حبوبات را نیز پخته و آماده میکنیم. حال برنج را در ظرف نسبتاً بزرگی بار گذاشته و بعد از اینکه برنج نیم پخت شد؛ فلفل، زردچوبه، نمک و سبزی آش را اضافه میکنیم؛ بعد از حدود ۱ ساعت پیاز داغ و سیر نعنا داغ را نیز اضافه میکنیم.
#2
برنج که لعاب انداخت، حبوبات و گوشت را کمکم اضافه کرده و هم میزنیم. در پایان دوغ قزوین (ماست چکیده نمک اندود) را اضافه میکنیم. پس از یکی دو دقیقه آش آماده است.
برای زیباسازی روی سطح آش، هنگامی که کمی روی آن بسته شد میتوان از دوغ سفت، پیاز داغ و سیر نعنا داغ استفاده کرد.
برای زیباسازی روی سطح آش، هنگامی که کمی روی آن بسته شد میتوان از دوغ سفت، پیاز داغ و سیر نعنا داغ استفاده کرد.