طرز تهیه فرنی زعفرانی | آموزش پخت بهترین فرنی زعفرانی برای ماه رمضان
طرز تهیه فرنی زعفرانی در خانه برای 4 نفر | بهترین آموزش پخت فرنی با زعفران :
مواد لازم فرنی زعفرانی:
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
گلاب: به مقدار دلخواه
وانیل: در حد نوک قاشق چای خوری
زعفران: به مقدار دلخواه
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
گلاب: به مقدار دلخواه
وانیل: در حد نوک قاشق چای خوری
زعفران: به مقدار دلخواه
طرز تهیه فرنی زعفرانی:
اول ازهمه زعفران رو دم کنین.
تو یک قابلمه شکر و آرد برنج رو با هم مخلوط کنین، بعد آروم آروم، شیر سرد رو بهش اضافه کنین، تا آرد گلوله گلوله نشه و روی شعله ملایم به طور مداوم هم بزنین.
وقتی دیدین که مایع یه کوچولو غلیظ شده، هل، گلاب و زعفرانی رو که از قبل دم کردین رو بهش اضافه کنین و باز هم بزنین، بعد از هم زدن از روی حرارت بردارین و تا داغه تو ظرفی که دوست دارین بریزین، چون اگه سرد بشه، انتقال اون به ظرف دیگه مشکله.
بنا به سلیقه تون گرم و یا سرد نوش جان کنین.
تزئین فرنی مجلسی رو میتونین با دارچین، گل محمدی، خلال پسته، خلال بادام و پودر گردو، انجام بدین.
اول ازهمه زعفران رو دم کنین.
تو یک قابلمه شکر و آرد برنج رو با هم مخلوط کنین، بعد آروم آروم، شیر سرد رو بهش اضافه کنین، تا آرد گلوله گلوله نشه و روی شعله ملایم به طور مداوم هم بزنین.
وقتی دیدین که مایع یه کوچولو غلیظ شده، هل، گلاب و زعفرانی رو که از قبل دم کردین رو بهش اضافه کنین و باز هم بزنین، بعد از هم زدن از روی حرارت بردارین و تا داغه تو ظرفی که دوست دارین بریزین، چون اگه سرد بشه، انتقال اون به ظرف دیگه مشکله.
بنا به سلیقه تون گرم و یا سرد نوش جان کنین.
تزئین فرنی مجلسی رو میتونین با دارچین، گل محمدی، خلال پسته، خلال بادام و پودر گردو، انجام بدین.