طرز تهیه فرنی اصفهانی | آموزش پخت فرنی اصفهانی برای 4 نفر
آموزش پخت و طرز تهیه فرنی اصفهانی خوشمز در خانه برای ماه رمضان :
مواد لازم فرنی اصفهانی:
آرد برنج : دو قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
خرما و یا شیره انگور : به مقدار لازم
آرد برنج : دو قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
خرما و یا شیره انگور : به مقدار لازم
طرز تهیه فرنی اصفهانی:
برای پخت فرنی اصفهانی ابتدا درون قابلمه ای مناسب شیر را با آرد برنج مخلوط کنید و مواد فرنی را به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و شعله گاز را روی حرارت متوسط گاز تنظیم کنید تا فرنی شروع به قل زدن کند.
در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی اصفهانی نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود و بعد از اینکه مخلوط شیر و آرد برنج به دمای جوش رسید نشاسته ذرت را به مواد فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی به قوام لازم برسد.
بعد از اینکه فرنی شروع به صفت شدن کرد و به قوام لازم رسید فرنی را به مدت دو دقیقه روی حرارت کم گاز هم بزنید تا جا بیفتد سپس فرنی را درون ظرفی مناسب بکشید و فرنی را درون یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن فرنی آن را از درون یخچال بیرون آورید و با شیره انگور و یا شیره خرما میل کنید.
برای پخت فرنی اصفهانی ابتدا درون قابلمه ای مناسب شیر را با آرد برنج مخلوط کنید و مواد فرنی را به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و شعله گاز را روی حرارت متوسط گاز تنظیم کنید تا فرنی شروع به قل زدن کند.
در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی اصفهانی نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود و بعد از اینکه مخلوط شیر و آرد برنج به دمای جوش رسید نشاسته ذرت را به مواد فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی به قوام لازم برسد.
بعد از اینکه فرنی شروع به صفت شدن کرد و به قوام لازم رسید فرنی را به مدت دو دقیقه روی حرارت کم گاز هم بزنید تا جا بیفتد سپس فرنی را درون ظرفی مناسب بکشید و فرنی را درون یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن فرنی آن را از درون یخچال بیرون آورید و با شیره انگور و یا شیره خرما میل کنید.