ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک شکلاتی تورتهٔ زاخا | آموزش پخت کیک آلمانی تورتهٔ زاخا

طرز تهیه کیک شکلاتی تورتهٔ زاخا | آموزش پخت کیک آلمانی تورتهٔ زاخا

تورتهٔ زاخا یا زاخِر(به آلمانی: Sachertorte) نوعی کیک شکلاتی یا نوعی تورته است. این نوع کیک در سال ۱۹۳۲ میلادی توسط فرانتس زاخا در کشور اتریش در شهر وین برای کلمنز ونتسل فُن مترنیخ سیاستمدار اتریشی ابداع شد. این کیک یکی از معروفترین کیک‌های وینی به شمار می‌رود.
Cakes
عکس کیک آلمانی تورتهٔ زاخا | Sachertorte cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.

مواد لازم برای قالب ۲۰ سانتیمتری


شکلات : ۷۰ گرم شکلات ریز خورد شده را در ظرفی ریخته، ظرف را درون ظرف آبگرم می‌گذاریم تا شکلات ذوب شود.
کره : ۱۲۰ گرم زودتر از یخچال بیرون آورده تا کمی نرم شود.
شکر : ۹۰ گرم برای داخل کره
زرده تخم مرغ : ۴ عدد برای اضافه شدن به شکر و کره
شیر : ۳ قاشق غذاخوری یا ۴۵ میلی لیتر
سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۲۵ گرم برای داخل سفیده
وانیل : کمی
آرد : ۱۰۰ گرم
کاکائو : ۲۰ گرم
جوش شیرین : دو سوم قاشق چایخوری آرد و کاکائو و جوش شیرین را از ابتدا با یکدیگر الک کرده و حاضر می‌گذاریم.
مربای زردآلو برای مالیدن بر سطح کیک ۱۰۰ گرم بکار بردن مربای زردآلو باعث شیرین شدن بیش از پیش کیک شده و کسانی به کیک کم شیرین تمایل دارند بهتر است از مربا استفاده نکنند.
براندی برای داخل مربای زردآلو یک و یک سوم قاشق غذاخوری مطابق با دستور اصلی است. در صورت تمایل

مواد لازم برای پوشش شکلاتی کیک


خامه ۴ قاشق غذاخوری، ۶۰ گرم : جوشانده شود
شکلات برای تزئین روی کیک : ۱۲۰ گرم ریز خورد شده
براندی : یک و یک دوم قاشق چایخوری مطابق با دستور اصلی است. در صورت تمایل
کاکائو برای پوشش کیک جهت تزئین در آخرین مرحله : به اندازهٔ کافی در صورتی که مایل به درست کردن کرم شکلاتی و ریختن آن در قیف نیستید، فقط کاکائو برای تزئین روی کیک الک شود.
#1

طرز تهیه


۱. قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را چرب کرده و سپس توی قالب را آرد می‌پاشیم. شکلات ریز شده را در ظرفی ریخته و این ظرف را در داخل ظرف دیگری که حاوی آب گرم است قرار می‌دهیم تا شکلات ذوب شود.

۲. کره و شکر را با تخم مرغ همزنی خوب بهم می‌زنیم. زرده‌ها تخم مرغ را نیز یکی یکی اضافه کرده بقدری بهم می‌زنیم تا رنگ آن متمایل به سفید شود. شکلات حل شده، وانیل و شیر را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۳. در ظرف دیگری کمی سفیده را که بهم زدیم و کف کرد، ۲۵ گرم شکر را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقی انقدر بهم می‌زنیم که سفیده سفت شود. فر را با حرارت ۱۷۰ درجه گرم می‌کنیم.

۴. نصف سفیده را با مایهٔ شکلات (بدون استفاده از همزن برقی) مخلوط کرده و سپس آرد و کاکائو و جوش شیرین را از الک گذرانیده به این مایه اضافه می‌کنیم. در طی هم زدن ظرف را با دست مرتب جابجا کرده و مانند اینکه مایه را می‌خواهیم از وسط ببریم کفکیر را به عمق مایه برده و مواد را با چرخش دست به سطح می‌آوریم و بعد ظرف را نود درجه جابجا می‌کنیم. بقیه سفیده را هم اضافه کرده تا دانه‌های آرد ناپدید شود بهم می‌زنیم.

۶. تمامی این مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می‌ریزیم. مایه را در کناره‌های قالب بالاتر از وسط قالب می‌آوریم. این روش باعث می‌شود که وسط کیک بعد از پختن کمتر گود شود.

۷. در طبقهٔ وسط فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ یا ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم.

۸. بعد از بیرون آوردن کیک آن را روی دستمال نم داری قرار داده و پس از چند دقیقه آن را بر روی ظرفی برگردانده می‌گذاریم خنک شود. در صورتی که روی کیک ناهموار بود قسمت‌های اضافه را می‌بریم تا کاملاً صاف و هموار شود.

۹. در صورت استفاده مربای زردآلو آن را با یک و یک سوم قاشق غذاخوری براندی یا یک قاشق چایخوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری آب کمی جوشانده و می‌گذاریم خنک شود.

۱۰. کیک را از عرض به دو یا سه قسمت می‌بریم و هر لایه را با مربای زردآلو می‌پوشانیم.

۱۱. برای تزئین خامه را کمی جوشانده و شکلات ریز شده را در داخل آن ریخته ذوب می‌کنیم دمای آن وقتی به ۳۰ تا ۴۰ درجه رسید، در صورت تمایل یک و یک دوم قاشق چایخوری براندی را به آن اضافه می‌کنیم. روی کیک را با این سس شکلات می‌پوشانیم. در آخر در صورت تمایل می‌توان کاکائو را بر روی کیک پاشید.
#2
مواد لارم کرم شکلات برای ریختن در داخل قیف

کره : ۳۰ گرم نرم شده
شکلات برای درست کردن کرم شکلات : ۷۵ گرم ریز خورد شده و به طریق بن ماری ذوب شده باشد.
خامه : ۷۵ میلی لیتر دمای خامه نباید زیاد سرد باشد.
براندی یا هر نوع مشروب کوکتل : یک قاشق چایخوری مطابق با دستور اصلی است. در صورت تمایل

طرز تـــهیه :

کره را پس از اینکه کمی نرم شد با شکلات ذوب شده مخلوط می‌کنیم. خامه را دو یا سه قسمت کرده به این مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی بهم می‌زنیم تا مخلوط شود. کرم را در داخل قیف ریخته برای تزیین استفاده می‌کنیم.
Sachertorte is a chocolate cake, or torte of Austrian origin, invented by Franz Sacher in 1832 for Prince Metternich in Vienna. It is one of the most famous Viennese culinary specialties. December 5 is National Sachertorte Day in the United States.

History

Sachertorte was invented by Franz Sacher, who was a pastry chef to Chancellor Metternich. Sachertorte remains popular in Austria and worldwide.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)

ثبت نظر شما