طرز تهیه کیک لایهای خوشمزه | آموزش پخت کیک لایه ای
کیک لایهای (به انگلیسی: Layer cake) نوعی کیک است که از دو یا سه لایهٔ هم اندازه که بر روی هم قرار گرفتهاند، تشکیل شده است. مابین لایههای کیک با موادی مانند خامه یا یک مادهٔ پرحجم پر میشود و اطراف و سطح بالای کیک نیز معمولاً با مانند خامهٔ زده شده پوشانده شده و سپس ممکن بر روی آن چاشنیها یا تزئینات، مختلف مانند شکلات، نارگیل، خشکبار و دیگر مواد غذایی یا گلهای خوراکی قرار داده شود.عکس کیک لایه ای نان زنجبیلی | Gingerbread Layer Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری آب جوش
100 گرم آرد
20 گرم نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری وانیل و هل
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
80 گرم شکر
1 پنسه نمک
200 گرم مارمالاد
#1
طرز تهیه
زرده ها رو با شکر و وانیل و هل و آب جوش مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا حجیم و کشدار شوند و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر الک شده را بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و با لیسک به صورت دورانی سفیده ها رو با کمی نمک بزنید تا حجیم و پفکی شود
#2
مخلوط زرده رو با لیسک به صورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید و به مدت ۴۰ دقیقه و دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بپزید
بعد از خنک شدن کیک رو از طول به دو قسمت تقسیم کرده و بین لایه مارمالاد بمالید و سطح کیک رو با کمی سس شکلات تزیین کنید. بعد بگذارید ۲ ساعت در یخچال خنک شود سپس برش بزنید. نوش جان
A layer cake (US English) or sandwich cake (UK English), also called a sandwich in UK English, is a cake consisting of multiple stacked sheets of cake, held together by frosting or another type of filling, such as jam or other preserves. Most cake recipes can be made into layer cakes; butter cakes and sponge cakes are common choices. Frequently, the cake is covered with icing, but sometimes, the sides are left undecorated, so that the filling and the number of layers are visible.
Popular flavor combinations include the German chocolate cake, red velvet cake, Black Forest cake, and carrot cake with cream cheese icing. Many wedding cakes are decorated layer cakes.
In the mid-19th century, modern cakes were first described in English. Maria Parloa"s Appledore Cook Book, published in Boston in 1872, contained one of the first layer cake recipes. Another early recipe for layer cake was published in Cassell"s New Universal Cookery Book, published in London in 1894.
Popular flavor combinations include the German chocolate cake, red velvet cake, Black Forest cake, and carrot cake with cream cheese icing. Many wedding cakes are decorated layer cakes.
In the mid-19th century, modern cakes were first described in English. Maria Parloa"s Appledore Cook Book, published in Boston in 1872, contained one of the first layer cake recipes. Another early recipe for layer cake was published in Cassell"s New Universal Cookery Book, published in London in 1894.