طرز تهیه کیک زنجبیلی با شیره انگور + آموزش پخت گام به گام
کیک زنجبیلی با شیره انگور از جمله شیرینیهایی است که طبخ آن به مهارت خاصی نیاز ندارد و بسیار ساده و راحت تهیه میشود. این کیکی به دلیل دارا بودن خواص زنجبیل، ارزش غذایی بالایی دارد.مواد لازم
آرد 3 پیمانه سرخالی
شیره انگور 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
کره همدمای محیط 1 پیمانه
شکر قهوهای (یا سفید) 1 پیمانه
چیپس زنجبیل (زنجبیل خشک شده نازک) 1 پیمانه
#1
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد، زنجبیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس با استفاده از همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط بزنید.
شکر قهوهای را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
تخم مرغها را مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
شیره انگور را اضافه کرده و با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید.
مخلوط مواد خشک و شیر را متناوبا به مایه فوق افزوده و هم بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید.
در انتها چیپس زنجبیل را اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالبی که با کره چرب و آردپاشی شده، بریزید و آن را به مدت ۶۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید تا بپزد.
در انتها میتوانید با تهیه گاناش براق، روی کیک را پوشش دهید.