طرز تهیه کیک زنجبیلی با قهوه | آموزش پخت کیک زنجبیلی با قهوه
طرز تهیه کیک زنجبیلی با قهوه | آموزش پخت بهترین و خوشمزه ترین کیک زنجبیلی با قهوه :مواد لازم
آرد 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
کره هم دمای محیط 100 گرم (معادل 1/2 پیمانه)
عسل 1/2 پیمانه (معادل 200 میلی لیتر)
تخم مرغ 2 عدد
قهوه 1 پیمانه (200 میلی لیتر آب جوش +1 قاشق چایخوری قهوه فوری)
شکر قهوهای 1/2 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
#1
طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و پودر زنجبیل را مخلوط کنید.
کره نرم شده، شکر قهوهای، تخم مرغ و عسل را در ظرف دیگری ریخته و با همزن بزنید تا یکنواخت شوند.
مخلوط آردی و قهوه را به صورت متناوب به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
قالب را حدود ۴۵ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد.
در صورت تمایل روی کیک را پس از خنک شدن با گاناش شکلاتی تزیین کنید.