ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه | آموزش پخت کیک شکلات برای 6 نفر

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه | آموزش پخت کیک شکلات برای 6 نفر

کیک شکلاتی (به انگلیسی: Chocolate cake) نوعی کیک است که با شکلات آب شده یا پودر کاکائو یا هر دو آنها طعم داده می‌شود.
Cakes
Ultimate Chocolate Cake with Fudge Frosting
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم برای قالب ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتری

شکلات ریز شده : ۱۰۰ گرم
کره : ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۷۰ گرم
نمک : اندک
در اصل دستور گران مارنیهGrand Marnier یا براندی آمده است. بجای آن می‌توان از شیر استفاده کرد. | دو قاشق قاشق غذاخوری یا ۳۰ میلی لیتر
آرد : ۳۰ گرم
کاکائو : ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۳۰ گرم
Cakes
عکس کیک شکلاتی
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد برای پوشاندن روی کیک

خامه : ۴ قاشق غذاخوری، ۶۰ گرم جوشانده شود
شکلات : برای تزئین روی کیک ۱۲۰ گرم ریز خورد شده
براندی : یک و یک دوم قاشق چایخوری مطابق با دستور اصلی است. در صورت تمایل
کاکائو برای پوشش کیک جهت تزئین در آخرین مرحله : به اندازهٔ کافی در صورت تمایل کاکائو برای تزئین روی کیک قبل از اینکه پوشش شکلات و خامه سفت شود الک شود.

طرز تهیه

#1
۱. کره و شکلات ریز شده را با یکدیگر مخلوط کرده و در داخل آبجوش آنها را ذوب می‌کنیم.

۲. زرده تخم مرغ را به همراه شکر و کمی نمک در یک ظرف بزرگ که بتواند همه مواد را جا دهد می‌ریزیم. زرده و شکر را بحدی با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً سفید و کش دار شود. برای امتحان از سفت شدن آن با تخم مرغ هم زنی سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه بر روی آن بنویسید اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ خوب پف کرده و سفت شده‌است. دو قاشق غذاخوری شیر را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم. سپس کره و شکلات آب شده را به این مایه اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

۳. آرد و کاکائو را از الک گذرانده به این مایه اضافه می‌کنیم و خوب بهم می‌زنیم تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.

۴.در ظرف دیگری کمی سفیده را که بهم زدیم شکر را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقی انقدر بهم می‌زنیم که سفیده سفت شود.

۵. نصف سفیده را ابتدا با مایه مخلوط کرده و سپس باقیمانده را اضافه کرده بدون استفاده از همزن برقی به آرامی بطوریکه پف سفیده از بین نرود بهم می‌زنیم.

۶. مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می‌ریزیم.

۷. در فر که از قبل گرم شده ابتدا با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه و سپس در حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۷ دقیقه می‌پزیم.

۸. برای تزئین خامه را کمی جوشانده و شکلات ریز شده را در داخل آن ریخته ذوب می‌کنیم دمای آن وقتی به ۳۰ تا ۴۰ درجه رسید، در صورت تمایل یک و یک دوم قاشق چایخوری براندی را به آن اضافه می‌کنیم. روی کیک را با این سس شکلات می‌پوشانیم. در آخر در صورت تمایل می‌توان کاکائو را بر روی کیک پاشید.
Chocolate cake or chocolate gâteau (from French: gâteau au chocolat) is a cake flavored with melted chocolate, cocoa powder, or both.

History

Chocolate cake is made with chocolate. It can also include other ingredients. These include fudge, vanilla creme, and other sweeteners. The history of chocolate cake goes back to 1764, when Dr. James Baker discovered how to make chocolate by grinding cocoa beans between two massive circular millstones. In 1828, Coenraad van Houten of the Netherlands developed a mechanical extraction method for extracting the fat from cacao liquor resulting in cacao butter and the partly defatted cacao, a compacted mass of solids that could be sold as it was "rock cacao" or ground into powder. The processes transformed chocolate from an exclusive luxury to an inexpensive daily snack. A process for making silkier and smoother chocolate called conching was developed in 1879 by Rodolphe Lindt and made it easier to bake with chocolate, as it amalgamates smoothly and completely with cake batters. Until 1890 to 1900, chocolate recipes were mostly for chocolate drinks, and its presence in cakes was only in fillings and glazes. In 1886, American cooks began adding chocolate to the cake batter, to make the first chocolate cakes in the US.

The Duff Company of Pittsburgh, a molasses manufacturer, introduced Devil"s food chocolate cake mixes in the mid-1930s, but introduction was put on hold during World War II. Duncan Hines introduced a "Three Star Special" (so called because a white, yellow or chocolate cake could be made from the same mix) was introduced three years after cake mixes from General Mills and Duncan Hines, and took over 48 percent of the market.

In the U.S., "chocolate decadence" cakes were popular in the 1980s; in the 1990s, single-serving molten chocolate cakes with liquid chocolate centers and infused chocolates with exotic flavors such as tea, curry, red pepper, passion fruit, and champagne were popular. Chocolate lounges and artisanal chocolate makers were popular in the 2000s. Rich, flourless, all-but-flourless chocolate cakes are "now standard in the modern pâtisserie," according to The New Taste of Chocolate in 2001.

Cake types

Popular variants on chocolate cake include:

"Traditional" Chocolate cake

Chocolate layer cake – A cake made from stacked layers of cake held together by filling
Black Forest gateau – A chocolate sponge cake with a cherry filling
Chocolate soufflé cake – A baked egg-based dish using beaten egg whites to give an aerated texture
Devil"s food cake – A moist, airy, rich chocolate layer cake
Ding Dong – A small chocolate cake similar in shape and size to a hockey puck
Flourless chocolate cake – A dense cake made from an aerated chocolate custard
Fudge cake – A chocolate cake containing fudge
Garash cake – A Bulgarian chocolate and walnut cake of 5 thin layers with a chocolate frosting
German chocolate cake – A layer cake with chocolate and a coconut-pecan frosting
Joffre cake – A chocolate buttermilk layer cake filled with chocolate ganache and frosted with chocolate buttercream
Molten chocolate cake – A dessert that combines the elements of a flourless chocolate cake and a soufflé
Red velvet cake – Reddish coloured chocolate cake with cream cheese icing
Sachertorte – A chocolate cake invented by Franz Sacher
Chocolate swiss roll - A sponge cake roll filled with jam, cream or icing
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)

ثبت نظر شما