طرز تهیه کیک زنجبیلی | آموزش پخت کیک زنجبیلی در خانه + عکس
نان زنجبیلی، کیک زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی (به انگلیسی: Gingerbread)، یکی از انواع شیرینی، بیسکویت و کیک است. منشأ آن کشور انگلستان بودهاست. زنجبیل از جمله موادی است که بر بیماری تیفوس مؤثر است. بنا بر یک فرضیه در قرن شانزدهم و هنگام شیوع بیماری تیفوس در انگلستان، هنری هشتم پادشاه وقت، مردم را تشویق به خوردن زنجبیل کرد که منجر به به وجود آمدن این نوع شیرینی شد.Cakes
کیک زنجبیلی
کیک زنجبیلی یکی از انواع کیک پوند بهشمار میرود. به علت اینکه در تهیهٔ آن از عسل تیره استفاده میشود به رنگ قهوهای تیره در آمده و این رنگ از ویژگیهای این کیک است.
کیک زنجبیلی یکی از انواع کیک پوند بهشمار میرود. به علت اینکه در تهیهٔ آن از عسل تیره استفاده میشود به رنگ قهوهای تیره در آمده و این رنگ از ویژگیهای این کیک است.
Cakes
مواد لازم
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 360 گرم
کره 250 گرم
شیر 1 لیوان
شکر 225 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
#1
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
آرد و شکر را در کاسهای ریخته، وسط آن را گود کنید و سپس تخم مرغ، کره، شیر، عسل، وانیل، بیکینگ پودر و پودر زنجبیل را در آن بریزید.
با استفاده از همزن برقی مواد را به مدت ۵ دقیقه با دور متوسط و سپس ۳ دقیقه با دور تند هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
قالب گردی به قطر ۳۰ سانتیمتر را با کمی کره چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید.
قالب را کمی تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش شود، سپس آن را به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید.
پخته شدن کیک را با یک خلال دندان چوبی تست کنید و در صورت چسبیدن مواد به آن، زمان پخت را افزایش دهید.
پس از پخته شدن کیک، اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید و همراه با چای به عنوان عصرانه میل کنید.
در صورت تمایل میتوانید کیک را از وسط به صورت عرضی برش بزنید و بین دو لایه را با کرم پاتیسیر بپوشانید.
Gingerbread is a word which describes different sweet food products from soft cakes to a ginger biscuit. Ginger and honey (or treacle) rather than only sugar, are usually the common ingredients to all the types of food product. They probably also have the same history.
History
Armenian monk Gregory of Nicopolis (Gregory Makar) (Grégoire de Nicopolis) brought ginger bread to Europe in 992. He left Nicopolis Pompeii, in Lesser Armenia to live in Bondaroy (France) and stayed seven years. He showed French priests and Christians how to cook gingers. He died in 999 Armenian genocide.
German immigrants brought it to Sweden during the 13th century. Swedish nuns baked gingerbread to help indigestion in the year 1444. The custom was to bake white biscuits and paint them as window decorations. Records show that gingerbread biscuits were sold in monasteries, pharmacies and town square farmers" markets in the 16th century.
History
Armenian monk Gregory of Nicopolis (Gregory Makar) (Grégoire de Nicopolis) brought ginger bread to Europe in 992. He left Nicopolis Pompeii, in Lesser Armenia to live in Bondaroy (France) and stayed seven years. He showed French priests and Christians how to cook gingers. He died in 999 Armenian genocide.
German immigrants brought it to Sweden during the 13th century. Swedish nuns baked gingerbread to help indigestion in the year 1444. The custom was to bake white biscuits and paint them as window decorations. Records show that gingerbread biscuits were sold in monasteries, pharmacies and town square farmers" markets in the 16th century.