ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک کره‌ای (Butter cake) + عکس و 2 دستور پخت آسان

طرز تهیه کیک کره‌ای (Butter cake) + عکس و 2 دستور پخت آسان

کیک کره‌ای (به انگلیسی: Butter cake) به کیک‌هایی گفته می‌شود که حاوی کره، مارگارین یا چربمایه (شورتنینگ) بوده و برای عامل ورآورنده به یک مادهٔ شیمیایی نظیر بیکینگ پودر یا جوش شیرین نیاز داشته باشند. این نوع کیک‌ها دارای طعم، حجم و بافت خوبی هستند.

کیک کره‌ای سبک آمریکایی از کیک پوند انگلیسی منشأ گرفته و تکامل یافته‌است، پوند کیک، کیکی است که از مجموع ۱ پوند (۴۵۳ گرم) آرد، ۱ پوند شکر، ۱ پوند کره، و ۱ پوند تخم مرغ تشکیل می‌شود.
Cakes
عکس کیک کره ای | Blue-Ribbon Butter Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
نمونه‌های دیگرِ کیک‌های کره‌ای کیک قهوه، کیک چای و کیک میوه هستند. برخی از انواع کیک‌های کره‌ای از نظر طعم به اندازهٔ کافی غنی هستند و می‌توان آن‌ها را به تنهایی صرف کرد نظیر (کیک چای و کیک میوه) یا با خاک قند الک شده پوشانده می‌شوند. برخی دیگر از انواع لایه‌دار یا تخت کیک‌های کره‌ای در صورتی‌که با لایه‌ای از لیمو، آجیل، مربا و حتی بستنی به مصرف برسند طعم بسیار بهتری پیدا می‌کنند.
کیک کره‌ای به دو روش شکری کره‌ای و شکری آردی تهیه می‌شود:

در روش شکری کره‌ای ابتدا کره و شکر با یکدیگر مخلوط شده و بهم زده می‌شوند. این روش خود به دو بخش بکار بردن تخم مرغ کامل و بکار بردن تخم مرغ بصورت سفیده و زده جدا تقسیم می‌شود.

در روش شکری آردی، کره و آرد در ابتدا با یکدیگر مخلوط شده و بهم زده می‌شوند.
Cakes
Perfect Vanilla Butter Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
دستور شماره یک، کیک میوه، روش شکری کره‌ای، نوع بکار بردن تخم مرغ کامل

هدف از دستور زیر یادگیری روش تهیه است بنابراین در دستور زیر می‌توان میوه‌های خشک را حذف کرد و آن را بصورت ساده تهیه کرد.

کره (بدون نمک) : ۱۳۰ گرم
شکر : ۱۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
اسانس وانیل : یکی دو قطره
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
میوه‌های خشک خوابانده شده در رام : ۱۳۰ گرم
آب، برای تهیه شربت : ۵۰ گرم
شکر، برای تهیه شربت : ۲۵ گرم
مربای زردآلو جهت تزیین : بر روی کیک پخته شده مالیده شود.
طرز تهیه :

آماده‌سازی: کره را بیرون از یخچال قرار داده تا کره نرم شده تا حدی که بتوان انگشت به درون آن فرو برد. کره نباید با حرارت گرم شده تا ذوب شود چون خاصیت خود را از دست می‌دهد.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم.
آب و شکر را مخلوط کرده بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. سپس شربت را سرد می‌کنیم.
آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر الک می‌کنیم.
داخل قالب پاند کیک را با کاغذ چرب شده می‌پوشانیم.
۱. کره و شکر را با همزن هم می‌زنیم تا شکر در داخل کره خوب حل شود. آنقدر هم می‌زنیم تا رنگ آن متمایل به سفید شود.

۲. تخم مرغی را که خوب سفیده و زرده مخلوط شده است را اضافه کرده طی چند مرحله به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم. اسانس وانیل را هم اضافه می‌کنیم.

۳. آرد و بیکینگ پودر یک بار الک شده را با الک به مایه اضافه می‌کنیم. مواد را با لیسک پلاستیکی مخلوط می‌کنیم تا سفیدی آرد ناپدید شده و مواد کاملاً یکدست شود. میوه‌های خشک خیسانده شده در رام را به مایه اضافه می‌کنیم.

۴. مایه را در قالب پاند کیک به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید مایه را به کف لبه‌های کم عرض قالب بالا می‌آوریم تا بعد از پخت سطح آن صاف تر شود.

۵. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

۶. برای اینکه سطح وسط کیک پفش نخوابد. همینکه کیک پخته شد قالب را با دستکش نسوز در دست گرفته از فاصلهٔ ۲۰ سانتیمتری بر روی سطح صاف می‌اندازیم و به آن شک وارد می‌کنیم. سپس وقتی به اندازه کافی سرد شده با برس از شربتی که قبلاً آماده کرده‌ایم بر روی کیک مالیده و بعد از آن با مربای زردآلو بر روی آن برس می‌کشیم.
دستور شماره دو، کیک کره‌ای با طعم زنجبیل، روش آردی کره‌ای

هدف از دستور زیر یادگیری روش تهیه است بنابراین در دستور زیر می‌توان زنجبیل را حذف کرد و آن را بصورت ساده تهیه کرد.

مواد لازم :

کره (بدون نمک) : ۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
آرد گندم (آرد ضعیف) الک شده : ۱۳۰ گرم
شکر : ۱۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
کتاب آشپزی/شربت زنجبیل تازه، زنجبیل شربت شده : ۸۰ گرم
آب، برای تهیه شربت : ۵۰ گرم، برای بعد از پخت
شکر، برای تهیه شربت : ۲۵ گرم، برای بعد از پخت
مربای زردآلو جهت تزیین بر روی کیک پخته شده مالیده شود.
طرز تهیه :

آماده‌سازی: کره را بیرون از یخچال قرار داده تا کره نرم شده تا حدی که بتوان انگشت به درون آن فرو برد. کره نباید با حرارت گرم شده تا ذوب شود چون خاصیت خود را از دست می‌دهد.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم.
آب و شکر را مخلوط کرده بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. سپس شربت را سرد می‌کنیم.
داخل قالب پاند کیک را با کاغذ چرب شده می‌پوشانیم.
آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر الک می‌کنیم.
۱. کره را با همزن هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

۲. بیکینگ پودر و آرد الک شده را به کره افزوده با لیسک بخوبی مخلوط می‌کنیم.

۳. در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را ریخته با تخم مرغ همزنی هم می‌زنیم تا مایه سفید و کشدار شود.

۴. یک سوم مایه تخم مرغ را به مایه کره و آرد افزوده با لیسک پلاستیکی مخلوط می‌کنیم سپس باقیمانده مایه تخم مرغ را هم افزوده تا تمام مایه کاملاً یکدست شود. زنجبیل شربت شده را خرد کرده به مایه اضافه می‌کنیم.

۵. مایه را در قالب پاند کیک یا قالب حلقه‌ای طرح‌دار یا قالب مافین ریخته و به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.

۶. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

۷. در صورتیکه از قالب پوند استفاده شود، برای اینکه سطح وسط کیک پفش نخوابد. همینکه کیک پخته شد قالب را با دستکش نسوز در دست گرفته از فاصلهٔ ۲۰ سانتیمتری بر روی سطح صاف می‌اندازیم و به آن شک وارد می‌کنیم. سپس وقتی به اندازه کافی سرد شده با برس از شربتی که قبلاً آماده کرده‌ایم بر روی کیک مالیده و بعد از آن با مربای زردآلو بر روی آن برس می‌کشیم.
A butter cake is a cake in which one of the main ingredients is butter. Butter cake is baked with basic ingredients: butter, sugar, eggs, flour, and leavening agents such as baking powder or baking soda. It is considered as one of the quintessential cakes in American baking. Butter cake originated from the English pound cake, which traditionally used equal amounts of butter, flour, sugar, and eggs to bake a heavy, rich cake.

History

The invention of baking powder and other chemical leavening agents during the 19th century substantially increased the flexibility of this traditional pound cake by introducing the possibility of creating lighter, fluffier cakes using these traditional combinations of ingredients, and it is this transformation that brought about the modern butter cake.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
قیمت موتورهای دوکاتی 2024 (لیست قیمت جدید به تومان)
سفر با قطار به قشم! (هزینه تور قشم امسال چقدر است؟)
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)

ثبت نظر شما