طرز تهیه کیک حلقهای طرح دار (Bundt cake) برای 4 نفر
کیک حلقهای طرحدار (به انگلیسی: Bundt cake) نوعی کیک است که با قالبهای ویژهای به نام قالب حلقهای طرحدار پخته میشود.Strawberry Swirl Bundt Cake by SugarHero
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
شکلات شیرین : ۱۰۰ گرم(Couverture chocolate)
کره : ۵۰ گرم
خامه : ۱۰ گرم
آرد : ۳۰ گرم
کاکائو : ۱۵
تخم مرغ : یک عدد کامل و یک عدد زرده
شکر : ۴۵ گرم
شکلات برای تزئین : ۱۰۰ گرم حداکثر مقدار (میزان شکلاتی که بر روی کیک بعد از پخته شدن با خامه مخلوط شده و برروی کیک ریخته می شود مشخص نیست اما مقدار باید دو برابر مقدار خامه باشد.)
خامه برای مخلوط کردن با شکلات برای تزئین : ۵۰ گرم
شکلات شیرین : ۱۰۰ گرم(Couverture chocolate)
کره : ۵۰ گرم
خامه : ۱۰ گرم
آرد : ۳۰ گرم
کاکائو : ۱۵
تخم مرغ : یک عدد کامل و یک عدد زرده
شکر : ۴۵ گرم
شکلات برای تزئین : ۱۰۰ گرم حداکثر مقدار (میزان شکلاتی که بر روی کیک بعد از پخته شدن با خامه مخلوط شده و برروی کیک ریخته می شود مشخص نیست اما مقدار باید دو برابر مقدار خامه باشد.)
خامه برای مخلوط کردن با شکلات برای تزئین : ۵۰ گرم
عکس کیک حلقهای طرح دار شکلاتی | Chocolate Fudge Bundt Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
طرز تهیه :
۱. شکلات را با کره در داخل ظرفی ریخته ظرف را داخل آب جوش قرار میدهیم تا این دو آب شوند. خامه را اضافه کرده بهم میزنیم.
۲. آرد و کاکائویی را که الک کردهایم را اضافه میکنیم و خوب بهم می زنیم تا آرد دیده نشود.
۳. یک تخم مرغ را به همراه یک زرده و شکر بهم میزنیم تا سفت شود. این مواد را با مواد قبلی خوب مخلوط میکنیم.
۴.مواد مخلوط شده را در داخل قالب چرب شده میریزیم.
۵.در فر حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم (برای قالبهای کوچک ۱۷۰ درجه کافی است). کیک را در داخل یک ظرف یا یک دستمال تمیز به دقت برمیگردانیم. می توان کیک را که به شکل قالب درآمده را بدون هیچ تزئینی صرف کرد.
۶. در صورت تمایل و برای پوشش کیک می توان از شکلات و خامه استفاده کرد. طرز تهیه به اینصورت است که مقداری خامه را در داخل مکروویو جوش میآوریم و سپس خامه را از مکروویو در آورده و درست دو برابر مقدار آن خامه شکلاتی که کاملاً ریز شده را خامهٔ در حال جوش میافزائیم. این محلول را بر روی کیک میریزیم. حدود ۱۵۰ گرم از این سس شکلات برای پوشاندن کیک کوچک شکلاتی کافی است در صورت تمایل می توان فقط کمی از این سس را بر روی شکلات ریخت.
۱. شکلات را با کره در داخل ظرفی ریخته ظرف را داخل آب جوش قرار میدهیم تا این دو آب شوند. خامه را اضافه کرده بهم میزنیم.
۲. آرد و کاکائویی را که الک کردهایم را اضافه میکنیم و خوب بهم می زنیم تا آرد دیده نشود.
۳. یک تخم مرغ را به همراه یک زرده و شکر بهم میزنیم تا سفت شود. این مواد را با مواد قبلی خوب مخلوط میکنیم.
۴.مواد مخلوط شده را در داخل قالب چرب شده میریزیم.
۵.در فر حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم (برای قالبهای کوچک ۱۷۰ درجه کافی است). کیک را در داخل یک ظرف یا یک دستمال تمیز به دقت برمیگردانیم. می توان کیک را که به شکل قالب درآمده را بدون هیچ تزئینی صرف کرد.
۶. در صورت تمایل و برای پوشش کیک می توان از شکلات و خامه استفاده کرد. طرز تهیه به اینصورت است که مقداری خامه را در داخل مکروویو جوش میآوریم و سپس خامه را از مکروویو در آورده و درست دو برابر مقدار آن خامه شکلاتی که کاملاً ریز شده را خامهٔ در حال جوش میافزائیم. این محلول را بر روی کیک میریزیم. حدود ۱۵۰ گرم از این سس شکلات برای پوشاندن کیک کوچک شکلاتی کافی است در صورت تمایل می توان فقط کمی از این سس را بر روی شکلات ریخت.
عکس کیک حلقهای طرح دار رنگین کمانی | Rainbow Bundt Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
A Bundt cake (/bʌnt/) is a cake that is baked in a Bundt pan, shaping it into a distinctive doughnut shape. The shape is inspired by a traditional European cake known as Gugelhupf, but Bundt cakes are not generally associated with any single recipe. The style of mold in North America was popularized in the 1950s and 1960s, after cookware manufacturer Nordic Ware trademarked the name "Bundt" and began producing Bundt pans from cast aluminum. Publicity from Pillsbury saw the cakes gain widespread popularity.
Etymology
Babka (cake) in a Bundt shape
The Bundt cake derives in part from a European brioche-like cake called Gugelhupf. In the north of Germany Gugelhupf is traditionally known as Bundkuchen, a name formed by joining the two words Bund and Kuchen (cake).
Opinions differ as to the significance of the word Bund. One possibility is that it means "bunch" or "bundle", and refers to the way the dough is bundled around the tubed center of the pan. In Dutch, the cake is called "tulband," which is Dutch for "turban." The pronunciation of the second part of this word is very similar to that of "bundt." Another source suggests that it describes the banded appearance given to the cake by the fluted sides of the pan, similar to a tied sheaf or bundle of wheat. Some authors have suggested that Bund instead refers to a group of people, and that Bundkuchen is so called because of its suitability for parties and gatherings.
Uses of the word bund outside of Europe to describe cakes can be found in Jewish-American cookbooks from around the start of the 20th century. The alternative spelling "bundte" also appears in a recipe as early as 1901.
Etymology
Babka (cake) in a Bundt shape
The Bundt cake derives in part from a European brioche-like cake called Gugelhupf. In the north of Germany Gugelhupf is traditionally known as Bundkuchen, a name formed by joining the two words Bund and Kuchen (cake).
Opinions differ as to the significance of the word Bund. One possibility is that it means "bunch" or "bundle", and refers to the way the dough is bundled around the tubed center of the pan. In Dutch, the cake is called "tulband," which is Dutch for "turban." The pronunciation of the second part of this word is very similar to that of "bundt." Another source suggests that it describes the banded appearance given to the cake by the fluted sides of the pan, similar to a tied sheaf or bundle of wheat. Some authors have suggested that Bund instead refers to a group of people, and that Bundkuchen is so called because of its suitability for parties and gatherings.
Uses of the word bund outside of Europe to describe cakes can be found in Jewish-American cookbooks from around the start of the 20th century. The alternative spelling "bundte" also appears in a recipe as early as 1901.
منبع : image : King Arthur Flour