ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک باوم کوخن | آموزش پخت کیک آلمانی باوم‌کوخن

طرز تهیه کیک باوم کوخن | آموزش پخت کیک آلمانی باوم‌کوخن

باوم‌کوخن (به آلمانی: Baumkuchen)، نوعی کیک لایه‌ای که لایه‌های کیک بر روی میله‌ای فلزی قرار گرفته و در تنور مخصوصی پخته می‌شود. برخی آن را "پادشاه کیک ها" مینامند!

مواد لازم برای خمیر:

سفیده تخم مرغ: 6 عدد
کره یا مارگارین نرم: 375 گرم
شکر: 375 گرم
پودر وانیل: 30 گرم
ذره ای نمک
تخم مرغ کامل: 3 عدد
زرده تخم مرغ: 6 عدد
آرد سفید: 225 گرم
نشاسته: 150 گرم
بیکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج: 6 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه ی کیک:

شکلات تلخ: 300 گرم
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
*فریم/ قاب عنوان شده در طرز تهیه را بایستی از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری نمائید.

طرز تهیه کیک باوم کوخن

برای تهیه خمیر، سفیده تخم مرغ ها را با همزن آنقدر بزنید تا پوک شده و حجم بگیرد و ظرف را کنار بگذارید. کره/ مارگارین را هم در ظرف دیگری با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. شکر، وانیل و نمک را یکی پس از دیگری اضافه کرده، مخلوط کنید تا کرِم غلیظ شود. تخم مرغ های کامل و زرده ها را هم اضافه کنید و هم بزنید (هر تخم مرغ و زرده را به فاصله ی نیم دقیقه از هم اضافه کنید).

آرد، بیکینگ پودر و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در دو نوبت به کرِم اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید. در همین حین عرق بهارنارنج را هم اضافه کنید. حال سفیده تخم مرغ را با احتیاط با خمیر مخلوط کنید.

سینی فر را بیرون آورید و با کاغذ روغنی بپوشانید. گریل فر را روشن کنید. یک قاب (فریم) حدود 25x25 سانتیمتر را روی سینی فر بگذارید. 3 قاشق غذاخوری از خمیر را روی سینی (داخل فریم) بریزید و پهن کنید. سپس سینی را داخل فر بگذارید. دقت داشته باشید که فاصله ی خمیر با حرارت گریل باید حدود 20 سانتیمتر باشد. به همین خاطر خودتان تشخیص دهید که سینی را در کدام طبقه ی فر بگذارید. خمیر را 2 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای کمرنگ شود.

سینی را از فر بیرون آورید و دوباره 3 قاشق دیگر از خمیر را روی خمیر پخته شده بریزید و پهن کنید. سینی را مجددا" داخل فر بگذارید. به همین ترتیب عمل کنید تا خمیر تمام شود. البته فراموش نکنید که قطر خمیر مرتبا" افزایش می یابد. اما فاصله ی 20 سانتیمتری بین حرارت گریل و سطح بالایی خمیر را باید همچنان حفظ کنید.

پس از پخته شدن آخرین لایه ی خمیر، با یک چاقوی تیز و با احتیاط کیک را از دیواره ی فریم جدا کرده و فریم را بردارید. کیک را با کاغذ روغنی از داخل سینی برداشته و روی صفحه مشبک بگذارید تا خنک شود. کیک را به 6 قسمت با عرض 4 سانتیمتر تقسیم کنید.

شکلات را درشت خرد کرده و با روغن به *روش بن ماری (گرم) ذوب کنید. شکلات آب شده را با احتیاط روی کیک ها بریزید و صبر کنید تا رویه شکلات سفت شود. برای اینکه کیک ها نرم بمانند، بهتر است پس از اینکه رویه ی شکلات کاملا" خنک و سفت شد، کیک ها را در فویل آلومینیومی بپیچید و در جای خنک (نه سرد) نگاه دارید. هنگام نوش جان کردن، کیک ها را باریک برش بزنید.

*روش پخت بن ماری: در یک کاسه مقداری آب ریخته و روی حرارت بگذارید. در کاسه دیگری شکلات را بریزید و روی ظرف آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود. توجه داشته باشید که کاسه ی بالایی بایستی بزرگتر از دهانه ظرف محتوی آب باشد و ته کاسه ی حاوی شکلات نباید با آب جوش تماس داشته باشد. بلکه حرارت بخار آب موجب ذوب شدن شکلات شود.
Baumkuchen is a German variety of spit cake. It is a traditional pastry of many European countries, and also a popular snack and dessert in Japan. The characteristic rings, which resemble tree rings when sliced, give the cake its German name, Baumkuchen, which literally translates to "tree cake".

History

The origins of baumkuchen are a matter of controversy. The State of Bavaria claims that baumkuchen has been created since at least the 19th century in Bavaria. Another line of thought suggests that this cake had its beginnings as a Hungarian wedding cake, that is, a derivative of the oldest Hungarian pastry kürtőskalács (chimney cake). A recipe for baumkuchen appears in Ein new Kochbuch (literally "A New Cookbook"), published in 1581, the first cookbook written for professional chefs by Marx Rumpolt. Marx Rumpolt had previously worked as a chef in Hungary and Bohemia. In 1682, a rural medic working for Johann Sigismund Elsholtz prepared a similar dessert.

Aside from the above mentioned recent history, baumkuchen was already known in Ancient Greece and the latter Rome. The Roman conquerors brought the method for baking cakes on logs over an open fire to what is today Germany and its surroundings.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)

ثبت نظر شما