آموزش / طرز تهیه / روش پخت مافین با طعم شکلات دوبله در خانه برای 4 نفر
مافین مانند کیک فنجانی از انواع کیک های یک نفر است که شما می توانید آن را در تعداد دلخواه برای مهمانی های خود تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مافین را به شما عزیزان با بهترین روش آموزش می دهیم.مافین را می توانید به صورت شکلاتی و مغز دار و ساده تهیه نمایید. در این بخش از مجله آشپزی فایندز روش پخت مافین با طعم شکلات دوبله را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم :
نام مادهٔ غذایی | مقدار | توضیحات |
کره با اندکی نمک | 80 گرم | به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود. |
چربمایه شورتنینگ | 20 گرم | سرد نباشد. |
شکر | 80 گرم | در طی دو مرحله به کره اضافه شود. |
میزوآمه گلوکز | 60 گرم | با شکر به مایه اضافه شود. |
تخم مرغ | 2 عدد | نباید زیاد سرد باشد چون با کره مخلوط نمیشود. کمکم به شکر و کره اضافه شود. |
شیر | 40 میلی لیتر | |
آرد ضعیف (آرد شیرینی) | 200 گرم | |
بیکینگ پودر | دو سوم قاشق چایخوری | |
کاکائو | 40 گرم | |
شکلات خرد شده | 120 گرم | برای درون مایه |
شکلات ذوب شده و کمی خرده بادام تفت داده شده | به مقدار لازم | شکلات برای فرو کردن مافین پخته شده در آن و بادام برایتزیین |
دما و زمان
کره و چربمایه و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
دمای فر : ۱۷۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت در فر : ۲۰ دقیقه
طرز تهیه گام به گام مافین با شکلات :
۱. اندکی نمک و چربمایه و کرهای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را میتوان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی میزنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود.
۲. گلوکز و نصف شکر را اضافه کرده خوب بهم میزنیم سپس نصف دیگر شکر را هم افزوده آنقدر بهم میزنیم تا مایه سفید شود.
۳. کمکم تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را به مایه افزوده بهم میزنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.
۴. کاکائو و آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم به مایه افزوده با لیسک پلاستیکی فقط تا حدی بهم میزنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. شکلات خرد شده را نیز با مواد مخلوط میکنیم. مایه را به درون کاغذ مافینی که در داخل قالب قرار دارد ریخته روی آن را با یک برش موز تزیین میکنیم.
۵. مایه را در فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته، میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۶. بعد از درآوردن از فر و سرد شدن مافین سطح بالای مافین را در درون کاسهای از شکلات ذوب شده فرو میکنیم. روی شکلات را میتوان با کمی بادام خرد شده و تفت داده شده تزیین کرد.