طرز تهیه کیک خوراک فرشته | آموزش پخت کیک غذای فرشته
کیک خوراک فرشته (به انگلیسی: Angel food cake) یا اِنجل کیک، نوعی کیک اسفنجی سبک و محبوب در آمریکاست که از مخلوط کردن سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده، آرد گندم، شکر و مواد دیگر تهیه میشود. این کیک به کیک شیفون شباهت دارد و در همان قالب شیفون که به شکل میان تهی است، پخته میشود. ممکن است به تنهایی صرف شود یا با خامه، کرم کره، پودر یا خلال نارگیل و گیلاس تزئین شود. به علت اینکه در این نوع کیک تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده میشود، سفیدی خمیر آن ویژگی آنست. علت نامگذاری آن به علت سفید بودن آن است.
مواد لازم :
۱ : سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) | ۶ عدد
۲ : کرم تارتار | یک دوم قاشق چایخوری
۳ : نمک | یک هشتم قاشق چایخوری
۴ : شکر | ۵۰ گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
۵ : آرد (الک شده) | ۶۰ گرم، یک دوم پیمانه
۶ : وانیل | یک دوم قاشق چایخوری
۷ : در صورت تمایل پودر نارگیل | یک دوم پیمانه
۱ : سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) | ۶ عدد
۲ : کرم تارتار | یک دوم قاشق چایخوری
۳ : نمک | یک هشتم قاشق چایخوری
۴ : شکر | ۵۰ گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
۵ : آرد (الک شده) | ۶۰ گرم، یک دوم پیمانه
۶ : وانیل | یک دوم قاشق چایخوری
۷ : در صورت تمایل پودر نارگیل | یک دوم پیمانه
Angel Food Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مراحل انجام کار
روش پخت خوراک فرشته روش ویژهای است که در آن هیچ نوع چربی در آن به کار نمیرود و تنها عامل برآمدن کیک، سفیده تخم مرغ زده میباشد. کیکهایی که با این روش تهیه میشود، بافت بسیار پوک و لطیفی دارد.
تمام مواد را از قبل دقیقا اندازه گیری کنید. همه آنها باید در دمای اتاق باشند. (20 درجه سانتیگراد) به منظور دستیابی به حجم بیشتر بهتر است سفیده تخم مرغ کمی گرم تر باشد.
آرد را با نیمی از شکر غربال کنید. این مرحله به شما کمک میکند تا آرد بهتر با سفیده تخم مرغ مخلوط شود.
کرم تارتار و نمک را به سفیده تخم مرغ بیافزایید و با شدت بزنید تا کف کند.
در حال هم زدن کم کم باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر بزنید تا به حالت قله خمیده برسد. زیاده از حد نزنید تا سفت و خشک نشود.
مخلوط آرد را روی سفیده بریزید و به آرامی با دست زیر و رو کنید تا جذب یکدیگر شوند. (زیاد هم نزنید.)
خمیر را در قالب چرب نشده بریزید و بلافاصله در فر قرار دهید.
روش پخت خوراک فرشته روش ویژهای است که در آن هیچ نوع چربی در آن به کار نمیرود و تنها عامل برآمدن کیک، سفیده تخم مرغ زده میباشد. کیکهایی که با این روش تهیه میشود، بافت بسیار پوک و لطیفی دارد.
تمام مواد را از قبل دقیقا اندازه گیری کنید. همه آنها باید در دمای اتاق باشند. (20 درجه سانتیگراد) به منظور دستیابی به حجم بیشتر بهتر است سفیده تخم مرغ کمی گرم تر باشد.
آرد را با نیمی از شکر غربال کنید. این مرحله به شما کمک میکند تا آرد بهتر با سفیده تخم مرغ مخلوط شود.
کرم تارتار و نمک را به سفیده تخم مرغ بیافزایید و با شدت بزنید تا کف کند.
در حال هم زدن کم کم باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر بزنید تا به حالت قله خمیده برسد. زیاده از حد نزنید تا سفت و خشک نشود.
مخلوط آرد را روی سفیده بریزید و به آرامی با دست زیر و رو کنید تا جذب یکدیگر شوند. (زیاد هم نزنید.)
خمیر را در قالب چرب نشده بریزید و بلافاصله در فر قرار دهید.
Angel food cake, or angel cake, is a type of sponge cake made with egg whites, flour, and sugar. A whipping agent, such as cream of tartar, is commonly added. It differs from other cakes because it uses no butter. Its aerated texture comes from whipped egg white. Angel food cake originated in the United States and first became popular in the late 19th century. It gained its unique reputation along with its name due to its light and fluffy texture.