طرز تهیه سالاد کلم بروکلی و بادام | دستور پخت سالاد کلم بروکلی و بادام برای 4 نفر
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی و بادام | دستور پخت سالاد کلم بروکلی و بادام برای 4 نفر :مواد لازم
یک قاشق مرباخوری نمک
۴۵۰ گرم کلم بروکلی
نصف فنجان بادام بو داده
نصف فنجان کالباس خرد شده
یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
یک فنجان نخودفرنگی کنسرو شده
یک فنجان سس مایونز
دو قاشق مرباخوری سرکه سیب
یک چهارم فنجان عسل
#1
طرز تهیه
یک ظرف پر از آب را که کمی نمک در آن ریختهاید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس کلم بروکلی را که به گلهای کوچک تقسیم کرده و شستهاید به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای یک تا دو دقیقه پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس آن را در ظرفی که آب سرد در آن است قرار دهید. پس از سرد شدن آن را دوباره در آبکش بریزید. سپس گلهای کوچک کلم بروکلی را با بادام و کالباس ریز و پیاز خرد شده در ظرف مناسبی بریزید. در پیاله کوچکی سس مایونز را با سرکه سیب و عسل بخوبی هم بزنید و به سالاد اضافه کنید. در این مرحله نخودفرنگی را اضافه کرده و مواد را با نوک چنگال کاملاًً به هم آمیخته و هم بزنید.
A lightened up version of a fun and brightly colored summer broccoli salad with Greek yogurt, mayo, honey as a sweetener, almonds, red onions and dried cranberries.
FOR THE DRESSING:
3 Tablespoons Whole Greek Yogurt
1/3 Cup Mayonaise
1 Tablespoon Apple Cider Vinegar
1 Tablespoon Honey
1/2 teaspoon Dijon Mustard
1/4 teaspoon Sea Salt
1/4 teaspoon freshly ground black pepper
FOR THE SALAD:
4 Cups Broccoli Florets (I got mine at Costco)
1/4 Cup Red Onion, chopped
1/3 Cup Slivered Almonds, (toasted for 3–4 min at 350 if possible)
1/3 Cup Dried Cranberries
1/4 Cup Unsalted Sunflower Seeds
4 center-cut bacon slices, cooked and crumbled