طرز تهیه فلفل دلمهای | دستور تهیه فلفل دلمهای برای 4 نفر
فلفل دلمهای(bell pepper) نوعی فلفل شیرین است از خانواده سیبزمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت میشود. از ویژگیهای آن این است که به تندی دیگر گونههای فلفل نیست. به همین دلیل در انگلستان و ایرلند «فلفل شیرین» نیز نامیده میشود. این گیاه بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است. دانهٔ این گیاه در سال ۱۴۹۳ به اسپانیا حمل شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت. امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولیدکنندهٔ فلفل در جهان هستند.نام گمراهکنندهٔ فلفل به اشتباه توسط کریستف کلمب هنگام برگشت به اروپا به این گیاه داده شد. چرا که در آن زمان به هر ادویه ای که طعم تندی داشت فلفل اطلاق میشد.
سالاد فلفل دلمه ای با سرکه بالزامیک | Roasted Pepper Salad with Balsamic Vinaigrette
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل سبز ۵ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع تازه ۱ قاشق غذاخوری
#1
طرز تهیه
فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آنها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفلها را از وسط نصف کرده، وسط آنها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به ۴ قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آنها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.