طرز تهیه سالاد ذرت و سیب زمینی | دستور پخت سالاد ذرت و سیب زمینی برای 4 نفر
سالاد ذرت و سیب زمینی، یک سالاد خوشمزه می باشد که به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده می شود.مواد لازم
سیب زمینی پخته شده ۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت شیرین ۱ قوطی
شوید خشک ۱-۲ ق. غ
سس سالاد به مقدار لازم
فلفل دلمهای قرمز ۲-۳ عدد
سرکه خرما ۴-۵ ق. غ
آبلیمو ۳-۴ ق. غ
#1
طرز تهیه
سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمهای قرمز مربع شده در درون کاسهای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس میشود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و ۱۵ دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.