طرز تهیه سالاد کلاسیک فرانسوی | دستور تهیه سالاد فرانسوی برای 4 نفر
آموزش تهیه سالاد فرانسوی | دستور تهیه سالاد فرانسوی برای 4 نفر :مواد لازم
کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=۲ ورقه
کشمش=۱۰-۲۰ عدد
مغز گردو =۵ عدد (خرد شده)
سس سالاد (سس سفید، آبلیمو (به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود) فلفل سیاه، نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری
#1
طرز تهیه
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه میکنیم. برای تزئین میتوان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد. این سالاد بسیار خوشمزه میباشد.