طرز تهیه / روش تهیه سالاد میگو برای 4 نفر
سالاد میگو غذایی خوشمزه می باشد، که طرفداران زیادی دارد. هر چند این سالاد به راحتی و در کوتاه ترین زمان آماده میشود اما میتوانید آن را جلوتر از زمان سِرو هم درست کنید. فقط باید دقت داشته باشید آب لیمو را تنها یک ساعت قبل از سرو به مواد اضافه کنید، اینکار مانع از سفت شدن میگو میشود. با ما همراه باشید با طرز تهیه سالاد میگو با ماست پر چرب.
* طرز تهیه این سالاد برای 4 نفر می باشد.
* سختی آشپزی : متوسط
* سختی آشپزی : متوسط
مدت آماده سازی : کمتر از 30 دقیقه
مدت زمان پخت : 30 تا 60 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با ماست پرچرب
میگو نیم کیلو
ماست پرچرب یک چهارم پیمانه
مایونز دو قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
شوید خرد شده دو قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شدهدو قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد میگو با ماست پرچرب
مرحله اول
میگوها را در یک قابلمه متوسط پر از آب نمک به جوش رسیده، بریزید و بگذارید برای ۱ دقیقه (یا ۳ دقیقه اگر میگوی کوچک استفاده میکنید) بمانند تا حلقهای شکل و مغزپخت شوند.
مرحله دوم
سپس آنها را به یک حمام یخ منتقل کنید تا سرد شوند و در آخر آبکشی و خشک کنید. اگر از میگوی کوچک استفاده میکنید، بایستی آنها را پوستگیری و تمیز کنید.
مرحله سوم
بعد از این کارها میتوانید ماست پر چرب، مایونز، آب لیمو، و ۲ قاشق غذاخوری شوید را یک در کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در آخر میگوهای پخته شده را به این مخلوط اضافه کرده و با نمک و فلفل طعمدار نمایید. میگوها باید کاملا به این سس آغشته شوند تا به نهایت خوشمزگی برسند.
مرحله پنجم
در آخر غذا را در ظرفی کشیده، روی آن را با شوید و پیازچه تزئین کنید. آخرین چیزی که روی غذا پخش میکنید، فلفل و کمی روغن است. حالا دیگر غذای شما آماده سرو شده است.
مرحله اول
میگوها را در یک قابلمه متوسط پر از آب نمک به جوش رسیده، بریزید و بگذارید برای ۱ دقیقه (یا ۳ دقیقه اگر میگوی کوچک استفاده میکنید) بمانند تا حلقهای شکل و مغزپخت شوند.
مرحله دوم
سپس آنها را به یک حمام یخ منتقل کنید تا سرد شوند و در آخر آبکشی و خشک کنید. اگر از میگوی کوچک استفاده میکنید، بایستی آنها را پوستگیری و تمیز کنید.
مرحله سوم
بعد از این کارها میتوانید ماست پر چرب، مایونز، آب لیمو، و ۲ قاشق غذاخوری شوید را یک در کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در آخر میگوهای پخته شده را به این مخلوط اضافه کرده و با نمک و فلفل طعمدار نمایید. میگوها باید کاملا به این سس آغشته شوند تا به نهایت خوشمزگی برسند.
مرحله پنجم
در آخر غذا را در ظرفی کشیده، روی آن را با شوید و پیازچه تزئین کنید. آخرین چیزی که روی غذا پخش میکنید، فلفل و کمی روغن است. حالا دیگر غذای شما آماده سرو شده است.