آموزش پخت آش کشک | طرز تهیه آش کشک خوشمزه برای 4 نفر
آش کشک یکی از غذاهای سنتی استان همدان و مناطق شمالی ایران است که که با بلغور، حبوباتی همچون لوبیا چیتی و نخود و روغن پخته میشود و برای تزئین آن از پیاز داغ و دارچین استفاده میکنند.مواد لازم
500 گرم سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و شوید) پاک نکرده
350 گرم یا سبزی آش پاک کرده
100 گرم عدس
150 گرم لوبیا سفید، لوبیا قرمز و نخود با هم (هرکدوم خواستید بیشتر بریزید)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعنا خشک به مقدار کافی
350 تا (400 گرم) کشک حدود
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
100 گرم برنج نیم دانه
50 گرم بلغور جو
سرویس کفگیر و ملاقه ۱۲ پارچه کیچن ست مدل UNT45
#1
طرز تهیه
حبوبات را ازشب قبل خیس کنید و سپس بپزید (عدس را جداگانه بپزید، اگر عدس سفت نیست وداخل آش پخته میشه می تونید فقط خیس کنید)
بلغور جو و برنج نیم دانه را هم از چندین ساعت قبل خیس کنید.
درون ظرفی به مقدار کافی (حدود ۶_۵ لیوان) آب بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و اجازه دهید تا آب به جوش اید سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید وحدود ده پانزده دقیقه ای اجازه دهید تا سبزی با درب باز و حرارت ملایم پخته شود (درب ظرف باز هست به این خاطر که سبزی سیاه نشه)
پس از این زمان بلغور جو، برنج نیم دانه و عدس خیس خورده را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شوند ،حبوبات پخته و کمی نمک را اضافه کنید (نمک زیاد نریزین چون کشک هم نمک داره ممکنه آش شور بشه)
بگذارید تا آش لعابدار شود وسپس پیاز و سیر خرده شده که با مقداری روغن تفت خورده و به اندازه کافی زردچوبه، فلفل سیاه و نعنا خشک زده اید بریزید.
بگذارید تا آش کاملا جا افتاده شود واب آن جمع گردد در نهایت کشک را که با ۲ لیوان آب گرم رقیق شده است را اضافه کنید و خوب هم بزنید و پس از حدود ۱۰ دقیقه ای که آش با کشک قل خورد و جا افتاد حرارت را خاموش کنید،
این میزان مواد حدود سه کاسه آبگوشت خوری خواهد شد
UNIQOP | wikipedia
سرویس 7 پارچه کفگیر و ملاقه وینتج مدل VNI050