آموزش پخت مرجو خورش (خورش عدس طالقان)
طرز تهیه و روش پخت خورش عدس خوشمزه معروف به مرجو خورش یا خورش عدس طالقان برای 4 نفر در خانه :مواد لازم
گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
عدس: یک پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
زعفران
رب گوجه
آبغوره
#1
طرز تهیه
پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و میگذاریم تا نیم پز شود.
در این فاصله آلوها و عدسها را شسته و خیس میکنیم سیب زمینی را هم خرد میکنیم. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را میریزیم و همراه نمک و ادویهها و رب میگذاریم بپزد.
آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کرده و میگذاریم خورش خوب جا بیفتد. غذا را در ظرف کشیده و پیاز داغ روی آن میریزیم.