ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت خورش بادمجان | طرز تهیه خورش بادمجان و گوجه فرنگی برای 8 نفر

آموزش پخت خورش بادمجان | طرز تهیه خورش بادمجان و گوجه فرنگی برای 8 نفر

خورش بادمجان یکی از خوراک‌های ایرانی است که پایه آن بر استفاده از برنج است.

این غذای لذیذ هم برای مصرف در جمع خانواده و هم برای مهمانی‌ها پخته می‌شود.

مواد لازم برای ۸ نفر


گوشت گوسفند یا مرغ، نیم کیلوگرم
بادمجان قلمی، ۸ عدد
پیاز متوسط، یک عدد
نمک، به اندازهٔ دلخواه
زردچوبه، به اندازهٔ دلخواه
روغن، نصف بیشتر یک پیمانه
گوجه فرنگی متوسط، چهار عدد
آبغوره، یک قاشق غذاخوری
سیر،چند حبه ی کوچک
#1

طرز تهیه


بادمجان‌ها را سرخ می‌کنیم. پیاز را جداگانه در قابلمه خرد کرده، آن را کمی تفت می‌دهیم. گوشت خام را به پیاز می‌افزاییم و با هم آن را خوب تفت می‌دهیم. نمک و زردچوبه را به آن می‌افزاییم. چهار پیمانه آب را نیز به آن می‌افزاییم و در قابلمه را می‌بندیم. پس از آن که آب جوش آمد شعلهٔ اجاق گاز را کم می‌کنیم. مرحلهٔ پخت از زمانی که در قابلمه را می‌گذاریم تقریباً دو ساعت و نیم به درازا می‌کشد. پس از دو ساعت و نیم گوشت باید کاملاً پخته شده باشد و فقط تقریباً به اندازه دو پیمانه آب در قابلمه مانده باشد. گوجه فرنگی‌ها را نیز جداگانه سرخ می‌کنیم و همراه بادمجان‌ها آبغوره را نیز به قابلمهٔ گوشت می‌افزاییم. اگر احساس کردیم آب کم است یک استکان آب به آن می‌افزاییم. سپس در قابلمه را دوباره بسته و می‌گذاریم تا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پخته شود. پس از این مدت زمان خورش بادمجان آماده است.
#2
روش پخت دوم :

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و ۳ تا ۴ لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد، بعد کمی نمک و فلفل می‌زنیم و رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده‌ایم داخل گوشت می‌ریزیم و کمی آبلیمو می‌زنیم. باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد. پوست بادنجان‌ها را می‌کنیم و میان آنها را چاک می‌دهیم و کمی نمک به بادنجانها می‌زنیم و می‌گذاریم مدت کمی بماند آنها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم به حدی که بادنجانها طلایی شود و مغز بادنجانها کاملا بپزد، بعد بادنجانها را روی گوشت می‌چینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدی که بادنجانها زیاد له نشود و درسته بماند. همچنین غوره‌ها را به خورش اضافه می‌کنیم. ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت.
Khoresh (meaning stew in Farsi) Bademjan (meaning eggplant in Farsi) is the second most important Persian stew; second only to Ghorme sabzi, the king of all Persian dishes. Persian eggplant stew showcases the mild, aromatic, and slightly sour characteristics of the Persian cuisine. Unlike Ghorme sabzi, which requires the iconic Persian dried limes in preparation, the best source of acid in this stew is sour grapes (or verjuice when the fresh version is out of season). Sour grapes provide a clean sour flavor without the citrus note, typical of dried limes or sour oranges. The furnished acidity is ultimately balanced out with the sweetness of caramelized onions; the earthiness of cinnamon gives the broth its final magical touch.

Two very different versions of this stew are cooked in the Persian household. Namely, "Ghoore-Bademjan," and "Gheimeh- Bademjan." The former dish (illustrated above) consists of a thin aromatic broth, with a golden turmeric color. The latter is a variation of Gheimeh (Persian split pea stew) and is thicker (rather dry) and also colored with tomato paste. The presented post is based on cooking the first version, Ghoore-Bademjan. Tricks of Gheimeh- Bademjan preparation will be shared at the end.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)

ثبت نظر شما