آموزش / دستور پخت / طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی / خورشت لوبیا با سیب زمینی
خوراک لوبیا چیتی یا خورش لوبیا یکی از خوراک های معروف ایرانی است که مانند غذاهایی مثل حلیم گندم و عدسی بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. این خوراک خوشمزه به حدی در میان مردم ایرانی محبوبیت دارد که در فروشگاه ها به صورت کنسروی به فروش می رسد.با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خوراک لوبیا چیتی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خوراک لوبیا چیتی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خوراک لوبیا چیتی با ما همراه باشید :
مواد لازم خورش لوبیا برای 3-4 نفر
2 پیمانه لوبیا
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد سیبزمینی
2 عدد هویج بزرگ
6 عدد قارچ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، کمی زردچوبه
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد سیبزمینی
2 عدد هویج بزرگ
6 عدد قارچ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، کمی زردچوبه
طرز تهیه / مراحل پخت :
زمان برای پخت : 2 ساعت
لوبیا را از دو روز قبل خیس کنید و آب اونو مرتب عوض کنید.
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. وقتی کمی طلایی شد قارچ رو که اسلایس کردید با اون تفت بدید تا آبکش کشیده بشه و از قابلمه خارج کنید و در بشقابی کنار بذارید.
لوبیا رو هم با کمی روغن تفت بدید و ادویه رو به اون اضافه کنید تا زردجوبه تفت بخوره و مزه خامی نده.
روی لوبیا 3-4 لیوان آب جوشیده بریزید و بذارید 1 ساعت بپزه.
هویج رو اسلایس کنید و به لوبیا اضافه کنید. و نیم ساعت دیگه بپزه.
در مرحله آخر سیبزمینی، قارچ و پیاز و یه قاشق رب رو اضافه کنید و نیم ساعت دیگه بذارید بپزه تا خوب جا بیفته.
زمان برای پخت : 2 ساعت
لوبیا را از دو روز قبل خیس کنید و آب اونو مرتب عوض کنید.
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. وقتی کمی طلایی شد قارچ رو که اسلایس کردید با اون تفت بدید تا آبکش کشیده بشه و از قابلمه خارج کنید و در بشقابی کنار بذارید.
لوبیا رو هم با کمی روغن تفت بدید و ادویه رو به اون اضافه کنید تا زردجوبه تفت بخوره و مزه خامی نده.
روی لوبیا 3-4 لیوان آب جوشیده بریزید و بذارید 1 ساعت بپزه.
هویج رو اسلایس کنید و به لوبیا اضافه کنید. و نیم ساعت دیگه بپزه.
در مرحله آخر سیبزمینی، قارچ و پیاز و یه قاشق رب رو اضافه کنید و نیم ساعت دیگه بذارید بپزه تا خوب جا بیفته.