طرز تهیه آش غوره | آموزش پخت آش غوره برای 8 نفر
آش غوره نوعی از انواع آشهای ایرانی است. در طبخ این آش از غوره عسگری تازه سبزیجات مخصوص نظیر: تره، جعفری، گشنیز، نعناع و حبوبات نظیر لپه و لوبیا استفاده میشود و این آش با گوشت مرغ و نعناداغ و آب غوره یا آبلیمو مصرف میشود.مواد لازم
1 لیوان برنج
1/2 لیوان لپه
500 گرم سبزی آ ش
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیازمتوسط
250 گرم غوره یا 1 لیوان آ به غوره
نعناداغ، پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه
#1
طرز تهیه
ابتدا برنج و لپه را ميپزيم.
مراحل دستور آش غوره عکس 1
بعد از پخت برنج و لپه سبزی را به مواد اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با پيازرنده شده و نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کمی تفت میدهیم و به مواد قابلمه اضافه میکنیم.
پیاز داغ و نعنا داغ را اضافه کرده و نمک غذارااندازه میکنیم. بعد از 10 دقیقه غذا آ ماده است.
نکته: غوره یا آ به غوره را یک ربع آ خر پخت غذا اضافه میکنیم.
منبع : cookpad.com