طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه چلو گوشت | دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه چلو گوشت
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشنها و مهمانیها از آن استفاده میشود.باقالی پلو با ماهیچه | Baghali Polo ba Mahiche
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
2 حبه سیر:
برگ بو: 4 عدد
2 عدد پیاز:
1 عدد چوب دارچین:
500 گرم گوشت گوسفندی:
زعفران دمکرده به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
3 پیمانه برنج
3 پیمانه باقالی
ادویه جات دلخواه
#1
طرز تهیه
پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت میدهیم تا نرم شود. همین که پیاز نرم و کاراملی شود، کافی است و نیاز به سرخ شدن نیست.
روی پیاز تفت داده شده زردچوبه ریخته و دوباره تفت میدهیم تا به خورد هم بروند. سپس آنها را در قابلمه میریزیم.
گوشت را در ظرفی میگذاریم و با قلمموی آشپزخانه، زعفران دمکرده را روی گوشت میکشیم تا کاملاً به زعفران آغشته شود.
سپس مقداری فلفل روی گوشت میپاشیم و گوشت طعمدار شده را در قابلمه میگذاریم تا با پیاز سرخ شود.
حتماً حرارت را کم میکنیم تا پیازها نسوزند.
#2
در این مرحله در صورت تمایل رب گوجهفرنگی اضافه کنید. البته چلو گوشتهای رستورانی و مجلسی بدون استفاده از رب گوجهفرنگی طبخ میشوند.
وقتی گوشت سرخ شد و تغییر رنگ داد، ۸ لیوان آب در قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا گوشت کاملاً پخته شود.
سیرها را پوست میگیریم و پس از شستن با چوب دارچین و برگ بو به گوشت میافزاییم تا طعمدار شود.
۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است تا گوشت پخته شود. برای اینکه چلو گوشت مجلسی باشد، در اواخر پخت مقداری زعفران دمکرده در قابلمه بریزید تا رنگ گوشت زعفرانی شود.
پس از پختن گوشت آن را با انواع چلو مانند چلو زعفرانی، شویدپلو و باقالیپلو سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید از زرشک برای تزیین روی چلوی ساده استفاده کنید.
باقالی پلو: برنج رو مثل همیشع درست کنید..فقط 30 سانیه قبل ابکش باقالیهاتون اضافه کنید بعد ابکش کنید و لابه لا آن شوید خشک قرار دهید
وقتی گوشت سرخ شد و تغییر رنگ داد، ۸ لیوان آب در قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا گوشت کاملاً پخته شود.
سیرها را پوست میگیریم و پس از شستن با چوب دارچین و برگ بو به گوشت میافزاییم تا طعمدار شود.
۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است تا گوشت پخته شود. برای اینکه چلو گوشت مجلسی باشد، در اواخر پخت مقداری زعفران دمکرده در قابلمه بریزید تا رنگ گوشت زعفرانی شود.
پس از پختن گوشت آن را با انواع چلو مانند چلو زعفرانی، شویدپلو و باقالیپلو سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید از زرشک برای تزیین روی چلوی ساده استفاده کنید.
باقالی پلو: برنج رو مثل همیشع درست کنید..فقط 30 سانیه قبل ابکش باقالیهاتون اضافه کنید بعد ابکش کنید و لابه لا آن شوید خشک قرار دهید
آشپز : Helia joon