آموزش پخت سبزی پلو | طرز تهیه سبزی پلو | دستور پخت سبزی پلو
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.مواد لازم
برنج نیم کیلو
تره، جعفری، گیشنیز بسته به نوع ذائقه ۱ کیلو
روغن ۱۰۰ گرم
زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری
#1
طرز تهیه
برنج را خیس کنید و مثل پلو ساده آبکش کنید. بعد سبزی را خوب تمیز کنید و داخل آبکش ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود بعد سبزی را خوب خرد کنید.
سپس ته دیگ را یکی دو قاشق روغن و یک استکان آب بریزید و برنج داخل آبکش را کمکم در دیگ بریزید و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج بپاشید.
#2
بعد یکی دو قاشق روغن، یک استکان آب و زعفران سائیده حل شده را روی برنج بریزید و آنرا روی آتش ملایم دم کنید بعد از اتمام کار پلو را از روی گاز برداشته و به شکل دلخاه با انواع سبزیجات تزیئن کنید و در حالی که برنج هنوز گرم است سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید.
عکس سبزی پلو با ماهی | Sabzi Polo ba Mahi Persian Herbed Rice with Fish
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
Sabzi polo (Persian: سبزی پلو) is an Iranian (Persian) dish of rice and chopped herbs, usually served with fish. In Persian, sabzi refers to herbs or vegetables (sabz means "green"); polo is pilaf, a style of cooked rice.
The herbs used in sabzi polo vary, but typically include coriander, dill, chives or scallions, fenugreek, garlic and parsley. It can be made from both fresh and dried herbs.
Iranians traditionally eat sabzi polo with māhi sefid ("white fish", the Caspian kutum) for lunch on Nowruz, the Iranian New Year, with their family and relatives. It usually is served with pickled garlic and other traditional pickled herbs and vegetables.
The herbs used in sabzi polo vary, but typically include coriander, dill, chives or scallions, fenugreek, garlic and parsley. It can be made from both fresh and dried herbs.
Iranians traditionally eat sabzi polo with māhi sefid ("white fish", the Caspian kutum) for lunch on Nowruz, the Iranian New Year, with their family and relatives. It usually is served with pickled garlic and other traditional pickled herbs and vegetables.