آموزش پخت پلو زعفرانی | طرز تهیه پلو زعفرانی برای 6 نفر | دستور پخت پلو زعفرانی
پلوی زعفرانی، پلوی خوش بو و خوش رنگی است که معمولاً از آن برای زیبایی و آرایش دیس پلو استفاده میشود و غذای اصلی نیست مگر در تهچین، که پلوی زعفرانی بخش اصلی آن است.پلو زعفرانی این غذا از آن طرف مرز و کشور همسایه پاکستان آمده و حالا یکی از غذاهای رسمی مردم چابهار است. غذایی که در بیشتر مهمانیها و جشنها سرو میشود.
برنج زعفرانی در ایران یک غذای شمالی است که بیشتر نسبت آن به شهر آمل است.
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ ۱ عدد
برنج ۵ پیمانه
زعفران دمکرده ۲ /۱ پیمانه
زیره و میخک ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد
سیر نگینی خرد شده ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
#1
طرز تهیه
۱. مرغ را با یک عدد پیاز نگینی شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب، بگذارید تا بپزد.
۲. برنج را خیس کنید.
۳. در قابلمه مناسبی یک پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید.
۴. سیرهای نگینی شده را با زیره و میخک به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
۵. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
#2
۶. مرغ پخته شده را بدون آب به پیاز و سیر اضافه کنید وکمی تفت دهید.
۷. حالا برنج را که از قبل خیس کردهاید به موادتان اضافه کنید.
۸. در آخر زعفران، نمک و فلفل را بریزید. وقتی آب برنج کم شد آن را دم کنید و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
۷. حالا برنج را که از قبل خیس کردهاید به موادتان اضافه کنید.
۸. در آخر زعفران، نمک و فلفل را بریزید. وقتی آب برنج کم شد آن را دم کنید و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.