آموزش پخت قابلی پلو آذربایجانی | طرز تهیه قابلی تبریزی | دستور پخت برای 4 نفر
قابلی یکی از غذاهای تبریز و یکی از پلوهای خطه ی آذربایجان است که در پخت آن از عدس، برنج، کشمش، خرما، گوشت چرخ کرده، پیاز سرخ شده، رشته، سیب زمینی و استفاده میشود.مواد لازم
1-پیاز ریز نفری 2 عددو پیاز داغ نصف پیمانه
2-قیسی 7 عدد
3-رشته آش تفت داده شده یک کاسه (به اندازهٔ 5سانت خرد شود)
4-آلبالو خشک 15 عدد
5-بلغور گندم نصف استکان
6-سیب زمینی ریز به اندازه لیمو امانی (میتوان سیب زمینی بزرگ را به همان اندازه خرد کرد)
7-کشمش وچرخ کرده به دلخواه
8- نمک وفلفل به مقدار لازم و رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری میتوان از عدس یالپه نیز استفاده کرد.
9- برنج
#1
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با کمی روغن داخل قابلمه سرخ میکنیم سپس رب وبقیهٔ مواد را (به جز رشته که باید در 5 دقیقهٔ آخر اضافه شود ) به آن می افزاییم و میگذاریم تا جا بیفتد.