باقلاپلو چیست؟ طرز تهیه باقلاپلو | آموزش پخت باقالیپلو برای 5 نفر
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشنها و مهمانیها از آن استفاده میشود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره میآورند و به آن «باقالیپلو با گوشت» میگویند؛
باقالیپلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکههای گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل میکنند. شِوید باقالی، باقالی پلو نیست. این غذا با مشخصاتی که تهیه میشود، مُختص کشور ایران است.
عکسی از باقلاپلو (باقالیپلو) | baghali polo
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
Iranian rice with broad beans and dill (baghali polo)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم برای باقالی پلو و ماهیچه
ماهیچه گوسفندی تازه 5 عدد،
سیر 2 بوته،
نمک و فلفل و ادویه کاری با میزان لازم
پیاز ساتوری شده یک عدد،
100 گرم کره
5 پیمانه برنج
2 پیمانه سبزی پلویی
2 پیمانه باقالی پخته شده
#1
طرز تهیه
ابتدا ماهیچه رو در پیاز ساتوری شده و ادویه و فلفل کمی تفت میدیم با کره. بعد بوته سیر رو به صورت عمود نصف کرده و روی ماهیچه ها قرار میدیم بعد آب جوش می ریزیم و میزاریم کاملا بپزه. (من ۱ ساعت تو زود پز گذاشتم) بعد نمک رو اضافه میکنیم و میزاریم تو حرارت متوسط جوش بخوره
#2
برنج رو هم من همیشه کته میکنم اصلا حوصله آبکش رو ندارم والا مزه کته بهترم میشه و راحت تر هم هست. در این حین نمک و کره و سبزی پلویی و باقالی رو اضافه میکنیم و میزاریم رو گاز آبش که خشک شد دم کن میزاریم تا برا خودش دم بکشه.
بعد خیلی خوشگل میچینید تو ظرف و نوش جان میکنید. (آشپز : Atefe R Rezaei)
بعد خیلی خوشگل میچینید تو ظرف و نوش جان میکنید. (آشپز : Atefe R Rezaei)
Baghali polo (Persian: لوبیا پلو) is a popular Iranian dish of rice, fava beans and dill. In Persian, baghali means fava bean while polo is pilaf, a style of cooked rice. It is made by cooking rice and green broad beans in boiling water. When cooked, the rice and beans are layered with dill in a pan, and everything is baked in an oven until ready. Saffron water can also be added to the rice. It is typically served with meat.