ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت کلوچه زابلی | طرز تهیه کلوچه زابلی | دستور پخت کلوچه خرمایی سیستانی

آموزش پخت کلوچه زابلی | طرز تهیه کلوچه زابلی | دستور پخت کلوچه خرمایی سیستانی

کلوچه زابلی یکی از شیرینی های محبوب مردم سیستان بوده که در دو نوع خرمایی و ساده پخت می شود. کلوچه خرمایی شکلی مثلی داشته و به علت وجود خرما در داخل آن شیرینی و محبوبیت بیشتری دارد.
Iranian food
عکس کلوچه زابلی | کلوچه خرمایی سیستانی
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
این شیرینی در گذشته معمولاً برای عید نوروز تهیه می شده، اما در حال حاضر در همه زمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.[۳] کلوچه خرمایی آن از ترکیب آرد، روغن، خمیرمایه، سیاه دانه، رازیانه و خرما است. کلوچه خرمایی تمامی خواص مفید خرما را دارد؛ منبع مناسبی از املاح آهن، پتاسیم و منیزیم است که برای عمل ماهیچه‌های ارادی لازم است. کلوچه خرمایی شامل ویتامین‌های B1،B2 ،A، بیوتین، اسید فولیک و ویتامین C است.

کلوچه زابلی ( کلوچه خرمایی سیستانی ) میان وعده ای مقوی برای کودکان هم هست.

مواد لازم


آرد یک و نیم پیمانه (لیوان معمولی دسته دار)
روغن جامد یک سوم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
شیر 6 قاشق غذاخوری پر
نمک نصف ق م
سیاه دانه 1ق چ
بادیون یا راریانه 1ق چ
زیره نصف ق م
خرما 12 عدد
#1

طرز تهیه


روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد بره.

برای این کار نیازی به همزن نیست , من این کار را با دست انجام دادم اما شما میتونین از قاشق هم برای هم زدن استفاده کنید.

بیکینگ پودر و نمک و شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر را کم کم اضافه کنید.

سیاه دانه و بادیون و زیره روهم اضافه کرده و مخلوط کنید. ممکنه که مواد به دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر به خورد مواد میره.

حتما حدود 5 دقیقه مواد را کاملا ورز بدین تا موقع درست کردن کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن.

خرماها را پوست بگیرین و بعد از جدا کردن هسته داخل ظرفی ریخته و با روغن روی حرارت قرار بدین تا نرم بشه.
#2
حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم برای این کار کافیه. همزمان خمیرها را هم برای هر کلوچه به اندازه ی دو تا گردو جدا کنید.

برای درست کردن این کلوچه‌ها میتونین از روشهای مختلفی برای پیچیدن خمیرش استفاده کنید و کمی خرما داخلش بذارین و ببندینش.

من کلوچه خرمایی سیستانی را به شکل سنتی درست کردم. کاتر گرد قالب زدم و وسط خمیر خرما زدم و سه گوش بستم و روی کلوچه رو شونه زدم.

برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه بذارین.

من برای پخت این کلوچه ها از توستر با دمای 180 و 15 دقیقه استفاده کردم.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
قیمت موتورهای دوکاتی 2024 (لیست قیمت جدید به تومان)
سفر با قطار به قشم! (هزینه تور قشم امسال چقدر است؟)
سرمایه گذاری روی میم کوین‌ها (معرفی پروژه های شکست خورده 2024)
خرید گوشی زیر ۱۰ میلیون (گلکسی A25 بخریم یا شیائومی نوت 13)
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
- سه شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

سلام بعضی با خمیر مایع درست میکنن بدون اونم میشه ؟

ثبت نظر شما